Showing posts with label Machine Doodle. Show all posts

Spontan Lagi


Drawing semalam.. Sebenarnya spontan je, kalau korang tengok apa2 artwork yang deno conteng, semua takde plan. Deno just mulakan and then, siap. Biasa macam tu la...

Macam artwork kat atas ni, pun sama. Tangan gerak je lukis, tahu2 dah penuh sikit. Selalu macam tu la.. Macam drawing bunga-bunga deno yang sebelum ni pun, deno just buat. Ermm act banyak lagi nak explore drawing.. Cuma belum cuba.. Hihik :)

**korang pun boleh buat coz doodle is conteng apa sahaja ^^