Dayang Deno: Masterchef Selebriti 2
Showing posts with label Masterchef Selebriti 2. Show all posts
Showing posts with label Masterchef Selebriti 2. Show all posts

26.6.13

Kau Mampu??!
June 26, 2013 5 Comments
Tergedik jari nak type pasal ni.

Nak tahu cerita lanjut klik SINI

Apa2 pun TAHNIAH Syura di atas usaha & bakat sepanjang berada di dapur Masterchef. The reason why jari deno rasa gatal nak type jgk entri ni sebab naik menyampah la dengan certain Malaysian yang  suka mengeji, mengumpat & benci tanpa sebab. 

Eh haters..korang dah kenapa benci & kutuk sgt si Syura ni? Korang mampu ke nak masak macam dia?? Goreng telur pun tak lulus lagi agaknya


p/s: rezeki dia.. tak perlu la nak mengata


Reading Time:

25.6.13

Syura Juara Masterchef Selebriti Malaysia 2
June 25, 2013 10 Comments
Tahniah buat juara Masterchef Malaysia 2.. Syura!

Juara hari ini akan menerima 2 tiket penerbangan pergi balik ke PARIS menaiki A380 Kelas Perniagaan dan hidangan pemenang akan dihidangkan di pesawat A380 Kelas Pertama! Waaahhh.... bestnya!


Jom kita lihat sajian daripada Syura dan Celina :)

HIDANGAN SYURA
Hidangan pembuka selera 
Photo: #MasterChefMY - Hidangan pembuka selera daripada Syura

Hidangan utama
Photo: #MasterChefMY - Hidangan utama Syura

Pemanis Mulut
Photo: #MasterChefMY - Pemanis Mulut daripada Syura

HIDANGAN CELINA
Hidangan pembukan selera
Photo: #MasterChefMY - Pembuka selera daripada Celina

Hidangan utama
Photo: #MasterChefMY - Hidangan utama oleh Celina

Pemanis mulut
Photo: #MasterChefMY - Pemanis Mulut daripada Celina


p/s: terliur pulak deno tengok sajian2 ni! nyum2! :)


Reading Time: