Showing posts with label Medicines. Ubat-Ubatan. Show all posts

Ubat Bertambah

Last Khamis deno ke hospital.. Soo ramai patient last week.. Sampai deno pun sempat untuk buat dressing and dialisis sebelum jumpa doc..  Result darah tak cantik. Ermm doc pun ada tambah ubat kali ni.. Aduhaiii~~


Hemoglobin low, calcium low.. Pendek kata semua low la.. Patut la banyak tak sihat je Dayang Deno sebelum2 ni kan... Doc ada tambah beberapa ubat untuk deno. Ermm bertambah la 'gula-gula' harian deno kan... Then setiap bulan kena cucuk masuk ubat kat hosp.. Huhuuu ubat tambah darah doc tukar yang lain dah... Takpe la ubat banyak kan, janji badan sihat... :')


#harap deno sihat selalu ...


Ubatku Berkurangan

Nampak tak perbezaan dia? Nampak sikit kan.. heeee^^


Stok bulanan ni ambil kat hospital hari khamis baru ni.. Ubat kali ni berkurangan, semuanya kerana Ramadan. Kan deno jadi BP low, rasa macam nak pitam tu kan.. My doctor kurangkan 2 jenis ubat.. ^_^

TAPI

Lepas Ramadan kena amik balik 2 jenis ubat tu... Huhuhu... Sabar je la^^


p/s: ubat ohh ubat