Showing posts with label Minions. Show all posts

Minions Facebook

Sebelum login jumpa minions dulu^^


Bosan dengan facebook warna biru je, jadi deno tukar ke minions! Jadi Sebelum login, berjumpa minions dulu... hihi^^



p/s: ba na na

Tak Perlu Nak Berebut Sangat...

Fenomena the minions!!

Ini minions versi deno.. hehe

Lihat video ni ..... nak sangat minions

Ramainya orang nak dapatkan patung minion ni ya...



boleh lihat lebih banyak da minons crazy dengan klik SINI


p/s: deno pun suka minions ni sebab ianya comel dan kelakar! tapi tak perlu nak berebut sangat sebab tak lama nanti.. tengok la.. banyak barang minions keluar.. baju, patung, keychain, botol air, bekas makanan, beg dan sebagainya... tunggu je... ekekek :p

Melukis Dalam Wad

Dulu2 lukis guna pensil je..

Penuh satu buku dengan lukisan.. macam-macam watak..

Dulu kan, deno selalu masuk wad.. tinggal di wad pula lama, jadi deno isi masa dengan melukis^^ Habis je sketch book, beli baru.. Gambar yang deno lukis siap ada tergantung di dinding Wad KK1 Institut Pediatrik lagi... hihi.. masih ingat gambar kartun katak hijau yang berkahwin! ekekek :p

Bila dalam wad, macam-macam imaginasi datang.. walaupun tangan ada branula, melukis mesti jadi satu kemestian.. seronok! Dapat lupakan kesedihan :')

Sekarang dah ada teknologi... belajar slow2 akhirnya jadilah hasil macam sekarang..


p/s: ehem awak, teringat waktu kita buat art sama2 dulu kan.. rindu nak melukis dengan awak..:') btw, cepat2 tau sambung update cerita awak kat london! amigosh!   


Minions.. Berkopiah! :)


Minions pun nak ucapkan selamat berpuasa!
berkopiah lagi tu.... hehe :)

Minions change a light bulb ^^


p/s: da minions yang comel dan lucu! ^_^