Showing posts with label Nasi Arab. Show all posts

Doodle Dan Nasi Arab

Abang Firdhaus dan Kak Iffah, regular customer deno sampai la sekarang dan mereka antara customer yang sangat senang kita nak berbincang.. Satu lagi pasangan suami isteri ni sangat sangat sangat baik hati! :')

Alhamdulillah abang Firdhaus dan kak Iffah beri kepercayaan pada deno lagi untuk buatkan doodle.. Kali ini abang Firdhaus  nakkan doodle bersama nasi arab berserta ayam panggang^^

Satu kelainan sebab deno tak pernah dapat tempahan macam ni. Cabaran lukisan ni ialah nasi.. Yes nasi!! Berapa ratus klik deno pun tak tahu tapi yang pasti beras nasi arab tu deno buat satu-satu.. Memang mencabar..^^ Deno lukis ni tengah malam, sambil tu update kat facebook sampaikan ada kawan ingat deno makan nasi arab tengah malam-malam buta.. hihi.. Haaaa yer memang masak nasi arab, masak dalam "laptop".. :p


p/s: salam takziah buat blogger Mak Dara atas pemergian suami tercinta, Allahyarham Martias Mohd Ali...


xxxxx


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook Dayang Deno Art