Showing posts with label Nasi Ayam Chickecn Rice Shop. Show all posts

Dinner Awal

Dinner awal hari ni..

Ma, abah and dayangdeno. Macam ni la kami, selalu bertiga.. Di mana-mana bertiga,.. Hmmm namanya anak bongsu yang kerja pun kerja sendiri di rumah .. Ke mana-mana memang kami bertiga.. Hari ma ajak dinner kat luar, awal pula hari ni petang dah keluar.. Kami dinner di Chicken Rice Shop^^


Ma and me order nasi ayam. Abah kurang sket nasi ayam so dia order Gado-Gado. Deno suka nasi ayam bersama sayur bok choy, best! Biasa kalau kat rumah, abah tak goreng bok choy, just celur dalam air panas dalam 2 -3 minit then boleh makan macam tu je ^^

Alhamdulillah ~


Nasi Ayam Best Di Chicken Rice Shop

Baru balik dari hospital

Bila dah tengahari perut mula la buat konsert zapin.. Deno ajak ma makan di Chicken Rice Shop! Deno suka nasi ayam kat situ sebab cilinya pedas, tak sempurna rasanya bila makan tanpa pedas kan? 

Sayur pilihan deno pula ialah sayur pak choi! Deno boleh ratah je sayur pak choi tu.. salah satu sayur kegemaran deno :)







p/s: suka tak nasi ayam?