Showing posts with label Nasi Lemak Sedap. Show all posts

Yeay Nasi Lemak!


Tajuk entri macam tak pernah makan nasi lemak..! Hahah :p
Bukan apa...  Maklum aje la nasi lemak makcik tu sedap
Sepanjang duk sini jarang kakak sempat beli, hari ni sempat pulak dia...
Plus deno memang jarang makan nasi lemak untuk bekpes.. heeee^^

Nasi lemak yang jenis simple, hanya sambal ikan bilis dan telur rebus. Tanpa lauk tambahan tapi super duper sedap paling sedap part pedasnya tu.. Fuhh bila beli awal2 dapat makan panas2 kan bertambah la sedap... Deno rasa nasi lemak ni paling sedap kat area Bandar Sri Damansara ^_^


**jarang2 update awal pagi sebab lappy memang dah tutup, hari ni terlebih rajin pulak :p