Showing posts with label Nestum. Show all posts

Penyelamat


Selamat malam semua :)

sejak deno tak berapa sihat baru2 ni selera  makan pun kurang.. nasi makan jarang2.. tekak rasa tak best je... kalau makan nasi pun sikit ..

jadi, setiap hari makan nestum... nestum nestle...

 
-google-

nestum ni memang kenyang dimakan satu mangkuk penuh.. kadang-kadang deno makan bersama susu nespray.. kadang-kadang makan bersama milo...

tiba-tiba teringat deno warded 2 bulan tahun lepas tu.. yang semua pasal SLE jugak la.. suka-suka je "dia" attack jantung deno.. tak pasal-pasal warded lama... geram! sepanjang 2 bulan di wad, setiap pagi dan malam deno mesti makan nestum... baru keluar ICU pun mintak nestum dengan ma.. tapi tak boleh sebab tekak still luka kesan intubation tu...

tapi kan.. nestum ni memang banyak berjasa kat deno.. kalau deno warded, biasanya nestum la jadi penyelamat deno... deno suka makan nestum sampai sekarang :)



p/s: bukan baby je boleh makan nestum,.. hihi :p