Showing posts with label Nuffnang. Show all posts

Hari Ini Dalam Sejarah

Kat FB selalu nampak kawan-kawan blogger dapat banyak CPUV from Mr. Nuff.. Tak sangka www.dayangdeno.com pun sama.

Errr mula2 macam tak percaya pun ada


Hari ini dalam sejarah sepanjang 4 tahun jadi blogger, inilah first time dayangdeno dapat 10 CPUV. Sebelum ni paling banyak deno dapat tujuh. Kali ni memang banyak.

Dear CPUV, please lama melekat kat sini ya..... hehe^^

**korang yang ada nuffnang kat blog pun  mesti dapat banyak jugak kan


Dua Untuk Bulan Ni

Lama deno tak update CPUV


Untuk awal bulan ni, Mr. Nuffnang bermurah hati bagi dua CPUV.. Kali ini deno dapat Proton PCC dan SME Miecri Finance 

As usual, if nak tahu info2nya korang boleh klik je bila iklan2 ni keluar menari zapin kat blog deno ya... Hehe.. Semoga Mr. Nuffnang terus rajin beri hadiah CPUV kat sini^^ Harap2 lama la die "on going" ...

Takpe la tak banyak pun, rezeki jugak kan :)


**thanks korang selalu datang and support sini :)

Terus Dapat Enam!

Terus dapat enam! Terkezut! Nasib baik tak jadi cipan, cipan pun tak terkezut macam ni.. Hihi.. Ni sayang ngan Mr. Nuff ni, nak peluk  bleh? Hihihi^^


Lama tak bukak nuff. Seingat deno banyak dah kredit.. Tapi Mr. Nuff ganti balik dengan yang baru.. Agaknya Mr.Nuff bagi hadiah duit raya kat deno ni.. :)

Thanks Mr. Nuffnang .. 


p/s: thanks jugak korang selalu lepak kat blog dayangdeno ^^


Cari Hantu?

Cari hantu di  www.dayangdeno.com ?


Keyword yang paling femes kat sini untuk minggu ini ialah cerita patung chucky yang seram plus ngeri tu.. Sejak awal bulan lagi, bila deno tengok keyword yang paling femes mesti orang cari cerita hantu.. Baru-baru ni siap ada orang search kat sini "hantu deno".. Errr, bila deno jadi hantu? Hihi.. Macam-macam keywords!^^^^

Ini mesti kes hari tu ada entri cerita hantu dan filem patung Chucky! Err.. Filem tu memang ngeri, ngeri tapi nak tengok jugak! :p


Citer Chucky ni dah lama kan tapi still orang tengok sampai la sekarang.. Semua siri Chucky deno dah tengok, yang last punya citer je belum tengok.. Nak takut sangat pun tak sebab dah tahu patung tu, budak yang lakonkan.. Hihihi ;p


p/s: tengok boleh percaya jangan ^^

Nuffnang Berwajah Baru


Terkejut jugak tadi bila bukak Nuffnang. Dah berwajah baru rupanya, sepanjang deno ada acc Nuffnang ni, ini ialah kali ketiga Nuffnang update. Maybe dah banyak kali tapi deno baru je 4 tahun bersama Nuffnang.. Nice kan, deno suka wajah baru nuff ni... :)


**autopublish post

Tiga CPUV

Rezeki bulan ini

Syukur dapat 3 CPUV sekaligus! Ini yang sayang dengan Mr. Nuff ni... Ahaks^^ Sebelum ni biasa dapat satu atau dua CPUV, kali ni Mr. Nuff bagi tiga terus ! ^_^


1- VW Jetta CKD Launch
2- Vanish's Tip Exchange
3- McDonald's Hello Kitty Circus

Patut la nampak iklan ni asyik menari je... hihi.. Nak tahu info lebih lanjut bolehlah korang klik bila iklan tersebut keluar menari-nari kat sini ya :)


p/s: rezeki bulan Mei :)


CPUV Whisper Mesh & Cotton

Cerita Nuffnang lagi?

Alhamdulillah rezeki lagi untuk akhir bulan April ini..
Kali ini dapat CPUV Whisper Mesh & Cotton pula
Ini yang sayang dengan mr. Nuff ni.... hihi^^



p/s: klik untuk info yang lebih lanjut :)


CPUV KFC Zinger Reloaded

Dah agak lama rasanya tak berkongsi mengenai Nuffnang..

Yeay! Alhamdulillah kali ini Nuffnang beri kepercayaan lagi pada www.dayangdeno.com untuk promosikan iklan^^ Kali ini CPUV daripada KFC Zinger Reloaded ! Deno baru je ke KFC last  four days, terus dapat CPUV dari KFC.... Rezeki akhir bulan ~


Jangan segan-segan klik video KFC Zinger Reloded ni ya... ^^

Haaaa... Ingin info yang lebih lanjut dan ingin tahu update KFC dari masa ke semasa, korang boleh terus ke page KFC Malaysia -->>> https://www.facebook.com/KFCMalaysia 


p/s: so good

CPUV Zinger Reloaded

Alhamdulillah dalam masa smeinggu dapat 34 CPUV secara berturut-turut!^_^ Ini yang sayang dengan mr. Nuff ni.. ^^Macam ada kena-mengena dengan deno je coz tengahari tadi, lepas balik dari hospital kak hanna belanja KFC. Tadi bukak Nuffnang, dapat CPUV KFC jugak! ^_^

** Zinger Reloaded


Special iklan ni kan, ada video blogger femes dan comel! Siapa tak kenal dengan Puan Yuyu Zulaikha! Eiiiii geram la dengan Puan Yuyu ni, comel! Makin comel Puan Yuyu bila dah "berbadan dua" sekarang ni kan^^ Bila video ni keluar, bolehlah klik dan lihat apa Puan Yuyu buat.. ahaks ^_^


p/s: sila la klik.. jangan segan-segan ya ~


CPUV Again!

Tadi ternampak ada iklan Digi guling-guling kat blog ni.. Eh, ni CPUV baru ke? Terus log in mr. nuff nak tengok... Eh? Alhamdulillah dapat lagi satu CPUV! :)

** DIGI - Project red



Untuk info lebih lanjut.
korang boleh klik iklan DIGI tu ye^^

thanks mr. nuff tak jemu bagi CPUV:)


2 CPUV

Terbaru daripada Nuffnang, alhamdulillah dapat 2 CPUV ~

** McDonald Spicy Chicken Black Pepper
** Tesco Online March Mother's Day


 Thanks mr nuff^^

Selepas Dua Bulan

Selepas 2 bulan, baru dapat CPUV daripada mr. nuffnang :) Lama menanti barulah timbul setelah 3 kali menghantar tiket kepada mr. nuffnang.. Terus dapat dua^^


Harap-harap after this lebih banyak iklan nuffnang melekat di www.dayangdeno.com kan^^ Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai iklan LANEIGE Serum Intense dan INTI 2014 Cycle 2, klik je... Jangan segan-segan ya^^

kalau aku kaya...... hari-hari hari raya..... *nyanyi*

Baru Dapat!

Baru dapat! Hampir 2 minggu CPUV takde.. Yang lain dah credit, tinggal 1 je je berguling-guling dalam blog... Tunggu juga agak-agak bila la nak dapat yang baru.. Tengok tadi ada CPUV baru.. ^_^


CPUV : INTI International University & College

Harap-harap yang ni pun lama melekat... Ahaks^^

Nak tahu lebih lanjut mengenai INTI International Unversity & College korang boleh terus klik iklan2 yang ada ya^^


p/s: nampak universitty rindu zaman belajar.. huhu


First Time !

Check mr. nuffnang... Dah credit pun, tapi kali ni rasa lebih happy sebab first time dapat earning tinggi sikit macam ni....



Deno update takde niat hendak menunjuk-nunjuk, jauh sekali nak bermegah-megah.. Cuma nak berkongsi bahawa  blog pun kita boleh menjana income! Korang bloggers mesti lebih banyak daripada ni kan? 

Dulu ada rakan... ada juga orang yang berkata pada deno blog ni buang masa, merugikan.. Lebih baik buat perkara lain daripada mengadap blog!

Tapi ternyata dia salah sebab dari blog inilah deno dapat income sendiri... Macam deno yang ada SLE, selalu sakit, dengan CAPD lagi, susah sangat-sangat nak dapat kerja. Kejap-kejap buat CAPD, penat 4 kali setiap hari ( pagi, tengahari, petang, malam). Nak kerja pun susah kan? Bila buat freelance dan blog ni, sedikit sebanyak dapat juga income, alhamdulillah :) 




p/s:rezeki dimana-mana... janji usaha, kan? jom daftar dengan Nuffnang :)





Dah 5 Bintang!


First time dapat penuh 5 bintang untuk iklan large rec, ni..

Yang dua lagi masih takatt tiga dan empat, belum bergerak.. Harap tahun depan naik jadi 5 bintang! heeee.... 

Bila bintang makin tinggi, ada harapan kot nak dapat iklan ?Hehe.. Entahlah.. Buat masa sekarang ada 3 sahaja yang sedang berguling-guling di blog deno..  Best pula tengok blogger lain yang selalu dapat CPUV.. ada yang sampai 10, ada lebih daripada tu! Awesome kan?^^




p/s: ke petik bintang-bintang.... eceh nyanyi pulak.. heeee^^

CPUV Pertama Untuk November : Ford MACA Launch (NOV)

Deno baru je dapat CPUV untuk bulan November

Betul-betul sebulan! Sebelum ni deno dapat CPUV pada 14 Oktober, kali ini 15 November :)



Sekarang ada 3 ketul CPUV duk bergolek-golek dalam blog ni.. Harap2 mr. Nuffnang rajin-rajin bagi deno banyak CPUV.. hehe :p

Tq mr. nuff 





p/s: tarikh CPUV ni masuk blog deno sama dengan blog kak ida :)






Semoga Terus Meningkat

Lihat di bloglist, di facebook, di mana-mana pun ramai blogger update mengenai CPUV nuffnang masing-masing.. Perghhh.. Ada yang boleh dikatakan setiap hari ada je CPUV baru melekat pada blog masing-masing.. Memang awesome! 

Deno? Seminggu dua ni tak banyak sangat CPUV melekat.. Tapi alhamdulillah earning CPUV semakin meningkat! Salah satunya earning iklan Guess Jeans...


Harap-harap ianya terus meningkat..! 

Kadang-kadang terfikir juga macam mana blogger retis dapat earning ratus-ratus daripada hanya satu CPUV.. Huhu...Tapi dengan earing macam ni pun dah syukur sangat-sangat!

Terima kasih mr. nuffnang dan korang yang tak jemu supprot dayangdeno :)





p/s: nak tunggu 4 angka baru cashout...heee.. oh mr. nuffnang please give me more CPUV!^^





Status Glitterati Hilang?


Last 2 days, deno ke nuffnang,, Terkejut sangat-sangat sebab status glitterati hilang, jadi non-glittarati.. Hairan juga, deno tak pernah guna ads lain kat blog.. Deno cek satu2 kat blog dayangdneo ni takut2 ada terlepas pandang, dah betul dah deno hanya ada ads dari nuffnang!

Sepantas penunggang motor Zulfahmi Khairuddin! Deno terus hantar ticket pada pihak Nuffnang.. Alhamdulillah deno dapat balik status Glitterati deno :) Diaorang tersilap je tu... 


p/s: debbor kejap.. huhu :p


Dapat Dua CPUV Guess

Dah lama tak bercerita tentang Nuffnang la...

Nuffnang ni macam tahu-tahu je deno pun suka Guess, siap dapat 2 CPUV jenama Guess daripada Nuffnang mingggu ni :)


Guess Jeans at America Next Top Model



Ini yang sayang sanat kat Nuffnang ni.. Masih setia bersama nuffnang sejak mula berblogging, sampai lah sekarang :) Sekarang masih ada 6 CPUV yang masih berguling-guling dalam blog dayangdeno.. kalau rajin, terjahlah iklan2 tu ya ^_^


p/s: tips deno rajin update survey dan hantar ticket pada nuffnang :)


Baru Sahaja Update Survey

Semalam baru je deno update survey dekat mr. Nuffnang.. Tengok2 hari ni dah dapat CPUV yang baru! ^_^


Betul la tips2 tu.. Mesti rajin update survey, ada rezeki mesti mr. Nuffnang bagi iklan guling-guling kat blog kita...^^ Sepatutnya dah boleh cash out, tapi rasa nak kumpul lagi la.. hehe.. inilah rezeki berblog :)




p/s: terima kasih mr. Nuff