Dayang Deno: Nuffnang
Showing posts with label Nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Nuffnang. Show all posts

9.10.14

Hari Ini Dalam Sejarah
October 09, 2014 12 Comments
Kat FB selalu nampak kawan-kawan blogger dapat banyak CPUV from Mr. Nuff.. Tak sangka www.dayangdeno.com pun sama.

Errr mula2 macam tak percaya pun ada


Hari ini dalam sejarah sepanjang 4 tahun jadi blogger, inilah first time dayangdeno dapat 10 CPUV. Sebelum ni paling banyak deno dapat tujuh. Kali ni memang banyak.

Dear CPUV, please lama melekat kat sini ya..... hehe^^

**korang yang ada nuffnang kat blog pun  mesti dapat banyak jugak kan


Reading Time:

7.10.14

Dua Untuk Bulan Ni
October 07, 2014 11 Comments
Lama deno tak update CPUV


Untuk awal bulan ni, Mr. Nuffnang bermurah hati bagi dua CPUV.. Kali ini deno dapat Proton PCC dan SME Miecri Finance 

As usual, if nak tahu info2nya korang boleh klik je bila iklan2 ni keluar menari zapin kat blog deno ya... Hehe.. Semoga Mr. Nuffnang terus rajin beri hadiah CPUV kat sini^^ Harap2 lama la die "on going" ...

Takpe la tak banyak pun, rezeki jugak kan :)


**thanks korang selalu datang and support sini :)

Reading Time:

5.8.14

Terus Dapat Enam!
August 05, 2014 12 Comments
Terus dapat enam! Terkezut! Nasib baik tak jadi cipan, cipan pun tak terkezut macam ni.. Hihi.. Ni sayang ngan Mr. Nuff ni, nak peluk  bleh? Hihihi^^


Lama tak bukak nuff. Seingat deno banyak dah kredit.. Tapi Mr. Nuff ganti balik dengan yang baru.. Agaknya Mr.Nuff bagi hadiah duit raya kat deno ni.. :)

Thanks Mr. Nuffnang .. 


p/s: thanks jugak korang selalu lepak kat blog dayangdeno ^^


Reading Time:

25.7.14

Cari Hantu?
July 25, 2014 5 Comments
Cari hantu di  www.dayangdeno.com ?


Keyword yang paling femes kat sini untuk minggu ini ialah cerita patung chucky yang seram plus ngeri tu.. Sejak awal bulan lagi, bila deno tengok keyword yang paling femes mesti orang cari cerita hantu.. Baru-baru ni siap ada orang search kat sini "hantu deno".. Errr, bila deno jadi hantu? Hihi.. Macam-macam keywords!^^^^

Ini mesti kes hari tu ada entri cerita hantu dan filem patung Chucky! Err.. Filem tu memang ngeri, ngeri tapi nak tengok jugak! :p


Citer Chucky ni dah lama kan tapi still orang tengok sampai la sekarang.. Semua siri Chucky deno dah tengok, yang last punya citer je belum tengok.. Nak takut sangat pun tak sebab dah tahu patung tu, budak yang lakonkan.. Hihihi ;p


p/s: tengok boleh percaya jangan ^^

Reading Time:

27.6.14

Nuffnang Berwajah Baru
June 27, 2014 6 Comments

Terkejut jugak tadi bila bukak Nuffnang. Dah berwajah baru rupanya, sepanjang deno ada acc Nuffnang ni, ini ialah kali ketiga Nuffnang update. Maybe dah banyak kali tapi deno baru je 4 tahun bersama Nuffnang.. Nice kan, deno suka wajah baru nuff ni... :)


**autopublish post

Reading Time: