Showing posts with label P1. Show all posts

Antara Dua

Adusss selalu ada masalah dengan line tenet.. Sampai kerja deno pun tergendala, order customer pun tertangguh... Deno terfikir nak tukar ...


Sekarang deno masih pakai P1, tapi selalu je line buat hal... Sekarang ni nak masuk 2 minggu dah tak dapat guna sebab masalah line. Mujurlah ada broadband maxis kakngah ni, kalau tak memang tak "berjalan" terus kerja deno.. Deno terfikir rasa macam nak tukar kepada Streamyx! Dengar daripada kakak-kakak doodler, Streamyx ni bagus.. Hmmmm nak teruskan P1 atau nak tukar...


p/s: diriku dalam dilema

Tak Sabar!

Oh tak sabar betul! Tapi hari ni cuti, jadi kaklong tak dapat nak post modem P1~


Dah hampir 2 minggu kerja tertangguh, segala order dan urusan deno tak dapat buat.. Sampaikan deno terpaksa ke perpustakaan untuk check email, hati rasa tak sedap... Rupa-rupanya ada customer yang email pada deno, dia susah hati deno tak reply diam je... 

Kesian akak tu... Then banyak email yang deno baru reply.. Update blog pun kejap-kejap, plus dengan  deno tak sihat lagi. Sekarang deno pakai modem kakngah, esok atau lusa dah nak kena hantar sebab kakngah nak buat kerja pula... Tak sabar nak dapat modem  :p


p/s: harap-harap esok kaklong pos modem... modem dapat rawatan kat johor, jauh betul! hehe