Showing posts with label PSLEM Terengganu. Show all posts

My Super Duper Awesome, Gorgeous, Amazing And Supportive Doctors

Ahaks! :p

Dah lama nak update pasal ni tapi asyik lupa je.. Last year deno ada cerita yang minggu super busy dengan macam-macam kerja nak buat kan. Salah satunya ialah deno ke hospital untuk jumpa doktor-doktor pakar bukan sebagai patient tapi sebagai "cikgu".. hihi^^

Sangat sangat sangat seronok ada doktor yang super awesome, gorgeous, amazing dan supportive!! Ramai tau doktor2 yang sangat amazing di HSNZ! Especially unit rheumatology dan nefrology^^ Hari tu deno ke hospital menjadi "cikgu" kepada doktor untuk mengunakan blog :)

doktor yang sangat supportive dan semangat!

nampak blog PSLEM Terengganu tuuu.......

Sporting sangat doktor, dah macam kakak kita sendiri. Any problem kita boleh terus cakap, tanya apa-apa sahaja doktor mesti terangkan. Semua doktor2 deno membantu dalam menjayakan penubuhan PSLEM Terengganu, terharu sangat-sangat!

Kalau korang tengok kesungguhan semua doktor kat sini kan, boleh menitik air mata sebab boleh nampak keikhlasan semua doktor menjaga, merawat, mambantu dan menyokong kami, their patients.


p/s: sayanggggg doktor!!! :')