Showing posts with label Pau. Show all posts

Paling Sedap Kot

Petang macam ni..

sambil-sambil minum makan kuih pau syok juga kan?
abah ada beli pau kari ayam.. emmm.. deno rasa yang ni paling sedap kot.. jarang-jarang jumpa pau yang gebu, besar dan sedap^^



p/s: pau inti kacang pun sedap :)

Sementara Waktu...

Selamat malam semua :)

entry laju2
jom rehat sekejap sambil makan pau :)

p/s: dua tiga minggu ni deno sangat busy.. mungkin blog ini akan jarang ber'update' buat sementara waktu... final sem ini sangat memenatkan dan deno memang kena struggle.. doakan deno kekal sihat dan berjaya menamatkan final sem ni ya... insyaallah nanti kita jumpa lagi eh? banyak perkara deno nak kongsi ngan korang.. :)