Showing posts with label Pengomen Tegar Blog DayangDeno. Show all posts

Pengomen Tegar April 2014 Blog DayangDeno


Mari kita lihat siapa yang kena.... Eceh macam familiar kan ayat ni. hehe.. Jom kita lihat siapa yang jadi "hantu komen" di blog www.dayangdeno.com :)



Tahniah kepada blogger-blogger di atas berjaya masuk ke dalam list pengomen tegar untuk bulan April! Nanti kita lihat pula siapa yang berjaya masuk kat dalam list di atas bulan hadapan ^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Haaa.... Deno tahu ada yang diam-diam baca blog deno yaaa... Terima kasih !^^

Pengomen Tegar Disember 2013 Blog DayangDeno


Pengomen tegar akhir tahun 2013 :)



Tahniah kepada top 10 bloggers yang tersenarai!! Semua blogger di atas secara automatik akan masuk ke dalam bloglist di sidebar blog deno untuk bulan 12 :) Next month kita lihat pula siapa yang kena ya.. ^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Terima kasih! ^_^


p/s: terima kasih kepada anda semua :)

Pengomen Tegar November 2013 Blog DayangDeno

Hari ni dah 9hb tapi baru upadte pengomen tegar! Hahah..! Lewat pun nak update jugak! Nak buat macam mana kan macam-macam perkara ada dalam kepala sampai lupa nak buat!

Ok jom kita lihat siapakah yang termasuk dalam top 10 "hantu komen" http://www.dayangdeno.com :)



Tahniah kepada top 10 bloggers yang tersenarai!! Semua blogger di atas secara automatik akan masuk ke dalam bloglist di sidebar blog deno untuk bulan 11 :) Next month kita lihat pula siapa yang kena....! Hiks!^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Haaa.... Deno tahu ada yang diam-diam baca blog deno yaaa... Terima kasih !^^


p/s: esok ada meeting lagi dengan doktor... alahai penatnyaaaa.....


Pengomen Tegar Oktober 2013 Blog DayangDeno

Wahh... Mari kita lihat siapa yang jadi "hantu" komen blog dayangdeno untuk bulan Oktober!!:)


Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top komentar blog dayangdeno!^^ Semua blogger di dalam list di atas akan dimasukkan ke dalam bloglist di sidebar untuk bulan 10 :) Nanti bulan 12 kita lihat pula, siapa yang berjaya masuk ^^

Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih!  :)


p/s: esok deno update bloglist di sidebar dan akan umunkan pemenang 3000 SLE Supporters Giveaway :) Good luck!^^

Pengomen Tegar September 2013 Blog DayangDeno

Wah.... rajinnyaaa.... siapa yang rajin komen blog deno bulan september ya? jom kita lihat siapakah "hantu" komen blog SLE patient ni ya?


Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top komentar blog dayangdeno!^^ Semua blogger di dalam list di atas akan dimasukkan ke dalam bloglist di sidebar untuk bulan 10 :) Nanti bulan 11 kita lihat pula, siapa yang berjaya masuk ^^


Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih!  :)


p/s: bagi peserta 3000 SLE Supporters GA, jangan lupa semak nama ya :)


Pengomen Tegar Ogos 2013 Blog DayangDeno

Rajinnyaaa... Siapa "hantu" komen blog deno yang biasa dan tidak ada lagi yang biasa melainkan biasa-biasa semuanya dalam blog ni.. hehe.. ...




Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam top komentar blog dayangdeno! Haaaa.... Semua blogger di atas akan masuk ke bloglist di sidebar untuk bulan 9, bulan 10 nanti kita tengok pula siapa yang masuk bloglist di sidebar tu ya..^^


Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih! :)


p/s: sesiapa yang berminat nak masuk di BLOG Bloglist Deno, tinggalkan link di ruangan komen ya :) 


Pengomen Tegar Julai 2013 Blog DayangDeno

Esok berakhirnya bulan julai... Jom kita lihat siapakah "hantu" komen tu... hehe^^




Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam top komentar blog dayangdeno! Haaaa.... bulan ni special tau, semua blogger di atas akan dapat kad raya dan sticker LUPUS daripada deno.. tahniah2! :)

Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih! :)



p/s: perhatian kepada semua penama di atas, sila isi nama dan alamat di ruangan komen ya.. jangan bimbang, deno tak publish komen tu.. alamat mesti ada sebelum 3 Ogos ya:)



Pengomen Tegar Mei 2013 Blog DayangDeno

Siapakah hantu komen yang rajin komen tu? jom terjah! :)



Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top commenters di blog dayangdeno! jangan penat komen tau... hehe^_^

tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno... thank you very much! ^_^

Pengomen Tegar April 2013 Blog DayangDeno

Siapakah mereka yang hantu komen itu...? hehehh^^






Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top commenters di sidebar blog dayangdeno! jangan penat komen tau... hehe^_^

tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno... thank you very much! ^_^




p/s: jangan lupa sertai Segmen LUPUS Awareness Month ya.. :)




Pengomen Tegar Mac 2013 Blog DayangDeno

Jom kita lihat siapa yang kena...... hehehh^^






Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top commenters di sidebar blog dayangdeno! komen sokmo eh? * cakap bahasa terengganu seposeng.. hihi

tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno... thank you very much! ^_^



p/s: thanks for supporting Lupus patient :)


Pengomen Terhebat Blog DayangDeno




pengomen terbanyak dan terhebat blog DayangDeno ialah


(^_^)





terima kasih akak selalu datang blog deno... time deno sakit tenat akak pun doakan deno.. akak ajak kawan2 blogger doakan deno.. hanya allah dapat balas jasa akak... terima kasih akak! 

jom ramai-ramai kita pergi blog kak lydia! :)




p/s : baby syafiq kak lydia makin besar dan sihat! comel! :)