Dayang Deno: Pengomen Tegar Blog DayangDeno
Showing posts with label Pengomen Tegar Blog DayangDeno. Show all posts
Showing posts with label Pengomen Tegar Blog DayangDeno. Show all posts

1.5.14

Pengomen Tegar April 2014 Blog DayangDeno
May 01, 2014 12 Comments

Mari kita lihat siapa yang kena.... Eceh macam familiar kan ayat ni. hehe.. Jom kita lihat siapa yang jadi "hantu komen" di blog www.dayangdeno.com :)



Tahniah kepada blogger-blogger di atas berjaya masuk ke dalam list pengomen tegar untuk bulan April! Nanti kita lihat pula siapa yang berjaya masuk kat dalam list di atas bulan hadapan ^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Haaa.... Deno tahu ada yang diam-diam baca blog deno yaaa... Terima kasih !^^
Reading Time:

8.1.14

Pengomen Tegar Disember 2013 Blog DayangDeno
January 08, 2014 6 Comments

Pengomen tegar akhir tahun 2013 :)



Tahniah kepada top 10 bloggers yang tersenarai!! Semua blogger di atas secara automatik akan masuk ke dalam bloglist di sidebar blog deno untuk bulan 12 :) Next month kita lihat pula siapa yang kena ya.. ^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Terima kasih! ^_^


p/s: terima kasih kepada anda semua :)

Reading Time:

9.12.13

Pengomen Tegar November 2013 Blog DayangDeno
December 09, 2013 21 Comments
Hari ni dah 9hb tapi baru upadte pengomen tegar! Hahah..! Lewat pun nak update jugak! Nak buat macam mana kan macam-macam perkara ada dalam kepala sampai lupa nak buat!

Ok jom kita lihat siapakah yang termasuk dalam top 10 "hantu komen" http://www.dayangdeno.com :)



Tahniah kepada top 10 bloggers yang tersenarai!! Semua blogger di atas secara automatik akan masuk ke dalam bloglist di sidebar blog deno untuk bulan 11 :) Next month kita lihat pula siapa yang kena....! Hiks!^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Haaa.... Deno tahu ada yang diam-diam baca blog deno yaaa... Terima kasih !^^


p/s: esok ada meeting lagi dengan doktor... alahai penatnyaaaa.....


Reading Time:

31.10.13

Pengomen Tegar Oktober 2013 Blog DayangDeno
October 31, 2013 16 Comments
Wahh... Mari kita lihat siapa yang jadi "hantu" komen blog dayangdeno untuk bulan Oktober!!:)


Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top komentar blog dayangdeno!^^ Semua blogger di dalam list di atas akan dimasukkan ke dalam bloglist di sidebar untuk bulan 10 :) Nanti bulan 12 kita lihat pula, siapa yang berjaya masuk ^^

Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih!  :)


p/s: esok deno update bloglist di sidebar dan akan umunkan pemenang 3000 SLE Supporters Giveaway :) Good luck!^^

Reading Time:

30.9.13

Pengomen Tegar September 2013 Blog DayangDeno
September 30, 2013 26 Comments
Wah.... rajinnyaaa.... siapa yang rajin komen blog deno bulan september ya? jom kita lihat siapakah "hantu" komen blog SLE patient ni ya?


Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top komentar blog dayangdeno!^^ Semua blogger di dalam list di atas akan dimasukkan ke dalam bloglist di sidebar untuk bulan 10 :) Nanti bulan 11 kita lihat pula, siapa yang berjaya masuk ^^


Tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno...terima kasih!  :)


p/s: bagi peserta 3000 SLE Supporters GA, jangan lupa semak nama ya :)


Reading Time: