Showing posts with label Perpustakaan UiTM Terengganu. Show all posts

SEHARI hari ini

           Alhamdulillah, lepas 3 hari, kaki deno makin pulih.. Deno dah boleh berjalan cuma senget jalan, macam tempang pun ada.. huhu.. tapi lebih baik dari hari yang lepas-lepass... Nak berjalan pun seksa benor... heeeee :)

Batuk pun dah kurang... Terima kasih sangat2 kat semua sahabat blogger yang beri deno petua yang bernas! Menjadi la! Tak sangka betul.. Tak payah makan ubat! (^_^)

Bila dah sihat, mesti la nak study kan.. Final exam dah dekat, 20hb 9 nie first paper deno... Deno ke libry dari 11pg tadi... Sorang je, naddy pula tak sihat hari nie. Jadi, study sesorang je... Hmm... Dah pukul 4 pun, student makin kurang... Tadi ramai...


da kurang... ramai dah balik...


~ Alhamdulillah... makin sihat :)