Showing posts with label Persoanl. Show all posts

Dalam Proses

Dua hari blog menyepi. Bukan setakat blog, tapi design juga terpaksa hold dahulu.. Mujurlah ramai customer memahami, tak rushing. Biasanya kalau customer nak rushing deno akan undur diri awal-awal. Hmm, minggu ni pun banyak juga hal, nak ke hospital lagi...

Ubat dah nak habis, peralatan dressing pulak dah habis! Semua tu diambil di hospital, alhamdulillah hospital kerajaan beri percuma :')

Sekarang ni deno dalam proses sambung design blog baby ni ^^


Nanti dah siap deno kongsikan ^^


p/s: ambil mood nak design



Terengganu Highlands

Jerebu dah hampir seminggu...

Tapi jerebu baru sampai kat kawasan rumah deno ni sehari dua ni.. Tapi hari ni lagi teruk, berkabus je kat luar tu, tingkap tak boleh bukak sebab habuk.. uhuk2!

Bila tengok kabus macam ni, nampak macam kat Genting Highlands pulak! Eh dah jadi Terengganu Higlands la! waaahhhh.... hehe :p


p/s: bila jerebu macam ni, nak keluar pun fikir patlimanamtujuh kali