Showing posts with label Pipe. Show all posts

Paip?

Paip?
Kenapa kali ni paip?



Alkisah deno doodle paip.. Hahaa entah apa2 kan.. Act art ni macam-macam. Paip pun boleh, janji lukis. Agak juling jugak mata deno yang sedia empat ni dengan paip2 halus and kecik ni.. Ambil masa, tapi tetap nak siapkan.

Diktipah bukanlah tukang paip bertauliah dan bersijil, tapi kan bila siap memang rasa puas sangat2. Act ini last week punya artwork masa my fb problemos tu.. huuu :p

instagram : dayangdeno