Dayang Deno: Pizza Hut
Showing posts with label Pizza Hut. Show all posts
Showing posts with label Pizza Hut. Show all posts

3.8.14

Hangout Sebelum Pulang
August 03, 2014 4 Comments
Petang tadi deno hangout dengan kak hanna..
Sebenarnya dah lama plan asyik tak jadi je..
Tadi free so kami pun keluar sama2 ^^


Awal pagi nanti my sis dah nak bertolak ke kl..
Semoga selamat perjalanan pulang.. amin :)


p/s: deno di sini, di samping ma dan abah kusayang :)





Reading Time:

27.6.14

Vege Island Pizza
June 27, 2014 6 Comments
Semalam deno dengan my mum lunch kat Pizza Hut.. First time deno pesan Vege Island Pizza :) 


My mum just nak mushroom soup.. Deno pulak just pesan pizza personal yang kecik sebab elok2 je untuk deno sorang.. Pizza memang cepat kenyang, kalau kita order banyak2 pun bukannya habis. Nampak sedap di mata, kalau order banyak pun belum tentu habis kan. Lain la kalau makan 5-6 orang kan... Jadi biarlah berpada-pada :)

**autopublish post


p/s: bila la nak pandai buat pizza sendiri ni.. hohoho


Reading Time:

13.9.13

Pizza Pertama Untuk Tahun Ini
September 13, 2013 23 Comments

Untuk tahun 2013, hari ni adalah kali pertama makan di Pizza Hut! Siang tadi deno tengok CH707, CH703 yang ada masak-masak pizza tu.. Geram pula tengok pizza dan cheese^^

Abangngah balik dari office tadi, ajak dinner di Pizza Hut! Tak sangka betul..! Rezeki makan pizza tadi :) Alhamdulillah, hajat tercapai juga. Yang pasti, hawaiian chicken..! dulu, kini dan selamanya tetap di hati.... Walaupun ada yang baru, yang lama tetap menjadi pilihan! ^^


p/s: kurangkan fastfood sebab ianya tinggi kandungan garam..! makan boleh tapi jangan kerap ya...^_^


Reading Time: