Showing posts with label Playdoh. Show all posts

Bake A Cake!

Dulu-dulu mana la ada main play-doh ni.. Kalau dulu tanah liat biasa tu je, habis melekit-lekit tangan ni.. Budak-budak sekarang syok la ada play-doh macam-macam jenis sekarang ni, tak melekit senang dibasuh. Deno apa lagi ambil peluang la main play-doh anak buah!

Muehehe cikcu pulak main over.. Muahaha diri ini terasa seperti kanak-kanak ribena pulak, lebih semangat main daripada diaorang main ~

rasa nak makan pulak kek dengan gummy bear ni! :p

Haaa macam-macam jenis kek cikcu ni buat siap mengajor lagi si kakak dan adik macam mana nak buat kek guna doh tu. Sambil buat cake feeling2 jadi chef, doh dah macam fondant yang macam Buddy buat dalam rancangan Cake Boss! ^^


p/s: bila cikcu "play-doh"