Dayang Deno: Projek Geng Doodlers
Showing posts with label Projek Geng Doodlers. Show all posts
Showing posts with label Projek Geng Doodlers. Show all posts

26.12.13

Dapatkan Kalendar Limited Edition Geng Doodlers Malaysia!
December 26, 2013 13 Comments
Wahhhhh!!!!

Boleh pengsan bila tengok kalendar ni.. Kalendar design daripada Geng Doodler Malaysia yang super awesome!  Ada 10 design yang berlainan di dalam 1 kalendar... Comel-comel semuanya! Gerammmm!!!




Awesome kan??? Kalau dapat satu ni mesti hari-hari kerjanya nak tengok kalendar je kan? Hehehe... Ruginya kalau tak dapat kalendar hasil design daripada doodlerS yang super awesome ni! Dapatkan cepat! Murah sahaja, hanya RM30 including postage!!!

Jika berminat korang boleh contact Biskot Cikot di ---->>> SINI

**Dapatkan sekarang!**


p/s: comel kan? kalau kerja kat office ni, letak atas meja mesti ada yang jeles... Muahaha :p ( psst2, next project insyaallah dapatlah deno join .. amin! )



Reading Time: