Showing posts with label Pulut Kuning. Show all posts

Berpulut Kuning

Last 2 days ma and abah buat pulut kuning.. Baru nak upadte, muehehe... Perghhh banyak gak deno  makan, maklum la dah lama tak rasa pulut kuning. Memang best, lain kali boleh request ma buat lagi^^

bahagi pulut pada jiran2 dan saudara-mara

My mum and abah memang nak bahagikan pulut kuning pada jiran2 dan saudara-mara... Bukan dalam majlis je boleh ada pulut kuning kan..kan.. kan... Kadang2 breakfast pun ada ^^Pulut kuning and gulai ikan tongkol serta telur. Kadang2 ada gak orang buat makan ngan gulai daging, deno semua boleh.. dah namanya pulut memang suka makan dengan gulai^^ 

**Ehem2.. Kaklong, kakna, kak obi di sinun jangan jeles yer.. Muahahaha *gelak kejam kat kakak di kl :p


p/s: sekali-sekala buat pulut jamu jiran dan saudara mara ^^