Showing posts with label Ranking Alexa. Show all posts

Ranking Alexa #3

Hwaaaaa...
Memang jatuh berdentum
Terus merosot.. Ish3 tak patut......

Sumber  : SINI

Korang boleh check ranking alexa kat SINI

See ??? My alexa jatuh merosot! Sebelum ni dah capai target under 2000. Sekarang makin jatuh pulak.. Haishh ni kes tak konsisten la ni.. Aduss ...Fuhh memang satu cabaran nak jadi konsisten dengan blog... Lihat mentor kak Mia Liana bestnyaaa! Ranking mantain! ^^

Ranking deno kelauttt... Dalam adik-beradik protege, deno paling jatuh.. Fuhh nampaknya kena usaha lebih untuk naikkan ranking.  In syaa Allah i'll try my best sis! :)



Ranking Alexa #2

Hampir sebulan selepas deno update ranking alexa..
Baru nak tengok balik perkembangan blog dayangdeno..
Kalau korang terlepas boleh tengok kat SINI

Untuk hari ni ranking alexa my blog :)


Sumber : SINI

Korang pun boleh check ranking alexa blog kat SINI

Alhamdulillah ada improvement sikit. Excited bila tengok ranking makin baik walaupun baru sikit.. Heeee...  Thanks to my mentor kak Mia Liana^^

Minggu ni tak berapa nak sihat, semua entri pun pun autopublish je.. hehe .. Mujurlah sekarang dah okey... :p Errmmm dah capai target ranking alexa bawah 2000. Sekarang ni target bawah seribu pulak. Harap dapat la capai target.. hehe.. Thanks jugak kat korang yang selalu datang and support dayangdeno :)