Showing posts with label Rizal Paperbag Head. Show all posts

Buku Mewarna Siri 1: Bunga and Monster

Awesome doodle by blogger Rizal_paperbaghead :)

Rizal salah seorang my doodle friend, my favourite juga act.. Bagi deno level rizal dah macam Kerby Rosanes from Philipine (korang google je Kerby Rosanes beribu artwork dia). Master doodle Rizal... Korang pun boleh terus ke instagram mr. Rizal : @rizal_paperbaghead and sila standby tisu banyak2 sebab nanti menangis ngan artwork rizal yang awesome!!

Last month Rizal ada publish new book! Buku Mewarna Siri 1 : Bunga And Monster :)

credit pic : fariza rasli

Buku mewarna yang lain daripada yang lain.. Sangat2 awesome! Deno pun ada satu tau buku mewarna ni^^ Kita bukan dapat kaler kat dalam je, cover dia pun kita boleh warna ikut cara kita.. Pendek kata, kita boleh warna semuaaa.. Tak mahal pun kakak abang adik pakcik makcik :D

Haaaa... Ni deno punya and deno dah siap warna dia punya cover.. Deno just guna pensil warna Luna. Mula-mula cuba je, eh2 tak sedar siap dah.. hehe


Seronok!! Kakak2 abang2 boleh beli utuk anak-anak, then boleh join sekali kaler.. Sambil2 kaler boleh kenal bunga.. Info tetang bunga tu pun ada sekali. Tu la yang best Buku Mewarna ni, di samping seronok kaler-kaler, dapat ilmu^^ 

Korang boleh dapatkan buku ni di booth Deluqies, Art and Craft Pavillion, Floria, Putrajaya ( ada sehingga 7 Jun) atau boleh hubungi terus dengan blogger+doodler Rizal :) Beli jangan tak beli^^

Rizal_paperbaghead :