Showing posts with label Roti Gardenia. Show all posts

Roti

Biasa kan ramai di antara kita breakfast dengan roti canai, nasi lemak, nasi minyak, kuih muih, macam-macam kan.. Deno duk sini jarang2 sebab kakak busy, busy sangat.. Kalau dia free sket dapatlah rasa^^

Ingat tak nasi lemak sedap tu,baru dua kali rasa sepanjang duk sini, breakfast biasa makan roti. Stok roti slice memang wajib ada :)


Buatlah macam mana pun roti tu... Paling senang just sapu peanut butter atau jem strawberi tu. Kadang2 buat roti celup telur. terlebih rajin goreng telur buat benjo. Itulah breakfast. Tak pun cicah roti ngan nescafe.

Kadang-kadang kan, boleh je sehari tu just makan roti sekeping. Deno pun hairan kenapa tak rasa lapar.. Nasib baik la my mum takde kat sini, kalau tak dia pulak yang risau walaupun anakada ni ok je..... hehehe

**Nasib baik diri ni peminat roti, hari2 makan roti pun takpe ^^