Showing posts with label Roti Telur. Show all posts

Benjo Sempoi

Dah lewat malam baru update
Ish3 nampak sangat jadi "burung hantu".. ekekek :p


Ini alkisah malam baru ni.. Malam tu deno sorang je lewat dinner, itu la ma abah ajak makan takmo makan lagi.. Deno liat makan, last2 kebuluran sesorang! *adik2 jangan tiru perangai ni dirumah, bila mak ayah ajak makan terus pegi makan! hehehe

Bila dah lewat mula la takde selera nak makan nasi, teringin nak makan benjo! My abah mana boleh dengar anak bongsu die ni nak benjo, terus dia buatkan! Deno tak sedar pun, tengok2 dah siap! Sayanggg abah!^^ My peberet benjo by abah, simple tapi sodap wa cakap luuuuu... **roti slice + telur mata + hirisan bawang + sos cili

Tak sampai 5 minit habis.. Muahaha.. Betapa rakusnya diriku makan! :p 


p/s: tiba2 siap nescafe panas atas meja.. alahai abahku sayang tahu je apa deno suka :')


Dinner Ringkas - Roti Telur

Mudah dan cepat!
bawang + telur mata + sos cili maggie + roti slice gardenia




alhamdulillah..
walaupun ringkas, tapi ianya sangat mengenyangkan! :)


p/s: anda pula, apakah dinner malam ini?^^