Dayang Deno: Sad
Showing posts with label Sad. Show all posts
Showing posts with label Sad. Show all posts

3.7.15

This Is Life
July 03, 2015 4 Comments

You meet someone. You two get close.. it's all great for a while.. Then someone stop talking, not happy. Awkward conversations, no communications whatsoever.. The memories start to fade. It's truly sad especially when you did nothing wrong. That person suddenly changed.. Speechless.. I lost her.. She is no longer my friend. Its ok. I'm used to it

This is life




#it's truly sad but i'm okey.. 

Reading Time:

6.2.15

.........

3.2.15

Banned
February 03, 2015 5 Comments
Tersebutlah sebuah kisahhhh....

Satu malam yang dingin.. Mood hepi2 tetiba mood down.. Jatuh tergolek mood deno.. Rupa-rupanya deno dapat tahu kena banned!! OMG!! *nanges

Ada orang report ke? Deno tak tahu kenapa deno kena macam tu, yang pasti apa2 group kat fb ni deno tak boleh post. Bukan post aje, komen pun tak boleh.. Sadiss sungguh! Huuu apa salahku, apa dosaku.. Dua minggu lebih jugak dibanned.. Deno tak pernah pun spam orang ke, gaduh ngan orang ke... Huu.. Hari ni baru boleh.... :')

Kalau bloggers perasan, dayangdeno lama tak post kat group kan.. Itulah puncanya... Begitulah kisahnya.. 

Sekian 

Reading Time:

22.1.15

Sad?
January 22, 2015 9 Comments

Korang nampak apa dalam drawing kat atas.. Apa yang korang fikir bila lihat drawing ni? Seorang gadis yang terperangkap, kesian dia kan, tak dapat bergerak pun

Act deno lukis semalam. Subuh lagi... Masa tu my feeling bercampur-campur.. Sedih pun ada, geram pun ada.. macam-macam la sebab satu perkara tu.. Deno tak pernah pun kena macam tu... Amik sketch book, amik pen, terus lukis... I just folo the flow.. Siap2 macam tu hasilnya...

Betul la kan, kadang-kadang2 kan, emosi kita mempengaruhi apa yang kita lukis .....


Reading Time:

18.8.14

It's Ok