Showing posts with label Samsung Galaxy Tab 4. Show all posts

First Time

First time join, first time menang

Honestly tak terlintas langsung kat fikiran akan menang sebab ramai peserta hebat, ada otai2.. Itu pun deno tahu selepas kawan deno beritahu..... Feeling bila kita melukis tempat awam, depan orang ramai is.... nervous!! Yes, it is. Sambil doodle kita akan dengar macam-macam komen, ada positive, ada negative.. But once dah buat tak layan semua tu, teruskan doodle :)

Alhamdulillah first place dalam Pertandingan Melukis tu.. Deno ada kongsikan story pertandingan tu kat >> SINI 


And first time juga.. Ada tab sendiri. Mungkin korang dan orang2 lain dah ada tab kan, ipad, tab galaxy yang perlbagai jenis tu kan.. Deno tak ada tab, biasa lukis2 digital pun just pakai paint sai je, lukis menggunakan mouse. Kali ni dapat tab, dapatlah deno lukis and terus upload. Cuma tab ni takde stylus. Deno sketch semuanya guna jari, its quite hard act guna jari... Tapi seronok jugak ^^

Thank you Perpustakaan Negeri Terengganu for this Samsung Galaxy Tab 4, alhamdulillah :)