Dayang Deno: Santai
Showing posts with label Santai. Show all posts
Showing posts with label Santai. Show all posts

28.8.15

Santai Lukis
August 28, 2015 8 Comments
Act dah plan since last week.. Nak melukis bersama my friends, Syed and Ismat. Selama ni hanya berbual di alam maya, alhamdulillah ada rezeki dapat kami berjumpa dua hari lepas...

Diaorang pun from Terengganu! :) Excited juga nak jumpa coz selama ni tak pernah tengok diaorang melukis and artwork dua jejaka ini 'live' depan mata.. Hihiii... Akhirnya bertemu jua kami di sebuah Cafe di bandar Kuala Terengganu bersantai sambil melukis dan berbual :)


Seorang jejaka mahir menggunakan watercolor, seorang lagi jejaka dalam masa 5 minit sahaja siap melukis karikatur.. Cantik sangat and i love it! :) Honestly agak segan nak jumpa, maklum sahaja tak pernah berjumpa kan... hehehe.. They are very nice, friendly and humble, seronok dapat kenal korang wahai Syed and Ismat :)

Act kami bertiga bukanlah belajar bidang art.. Syed bidang architecture, Ismat medic and Dayang Deno accounting.. but we love art! Betul socializing with art people is different, mula-mula deno ada rasa segan and awkward but once dah jumpa, lain pula jadinya.. Kami dapat berbual macam-macam mengenai art, non stop and it's fun!

And thank you juga Syed and Ismat for supporting and being my very first Garaj Komik buyer^^ Inshaa Allah ada rezeki kita jumpa lagi :)



Reading Time:

15.11.14

Akibat Suka Menyibuk

25.10.14

Santai Pagi

4.10.14

Horrifyingly Epic Fast Food Fails
October 04, 20141 Comments

This is what happens when you order extra mayo 

don't swipe fast food fails 10 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Someone got a little extra nutrition on their pizza 
don't swipe fast food fails 2 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Not sure if it's an extra-large tortilla or they forgot the other half...
don't swipe fast food fails 6 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Errr.. Is that a barcode?
don't swipe fast food fails 12 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Where's the beef?
don't swipe 13 fast food fails 4 - https://www.facebook.com/diplyofficial

The new topping!
don't swipe fast food fails 4 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Burger not assembled
don't swipe 13 fast food fails 22 - https://www.facebook.com/diplyofficial

This well-filled burrito
fast food 0 - https://www.facebook.com/diplyofficial

This cheeseburger
fast food 10 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Sad taco
fast food 34 - https://www.facebook.com/diplyofficial

This raw chicken bite
fast food 38 - https://www.facebook.com/diplyofficial

Chicken sandwich?
don't swipe fast food fails 12 - https://www.facebook.com/diplyofficial


**Macam-macam..hihi.. yang pasti belum pernah terkena pelik2 macam ni ;p




Reading Time:

18.9.14

Jerebu?
September 18, 2014 3 Comments
Petang-petang santai, cuaca hari ni cerah.


Cuma deno aje la tak boleh nak teman anak buah duk main kat luar sebab sekarang ni jerebu. Jerebu yang tak kuat, masa keluar ngan my sis pun nampak sangat cuaca tak bersih.. 

Risau sebab last year admit hospital sebab jerebu jugak. Sebelum tu deno kat KL seminggu, balik Terengganu terus admit. Raya pun kat hospital.. Sabo je la ..

Sebenarnya boleh kalau nak keluar tapi perlu dalam bangunan, kalau nak jalan2 kat luar kena pakai mask. Kaklong lagi la risau, kalau tak pakai mask siap kena ceramah panjang lebar lagi sebab mudah sakit. Lagi2 Lupus patient yang sensitif, mudah sangat jatuh sakit..

Korang pun jaga diri tau :)


Reading Time: