Dayang Deno: Sawah
Showing posts with label Sawah. Show all posts
Showing posts with label Sawah. Show all posts

21.11.14

Alhamdulillah
November 21, 2014 9 Comments
Dah tentu korang dah tahu kan banjir di East Coast. 
Di Terengganu ni ada beberapa tempat yang banjir teruk! 

my hometown

Alhamdulillah kawasan rumah deno okey, tak banjir... Sawah pun tak tenggelam... Sempat deno snap masa balik dari hospital semalam.. Tapi ada juga kampung2 lain kat area sini tengelam. Even belakang rumah ada sungai, tak pernah banjir sepanjang deno pindah duk sini... 

Syukur sangat... Ini pun since mula musim hujan ni. Deno ngan sweater memang tak berenggang.. Air dah macam ais, memang gigil la lepas pegi toilet.. Dah mcam Terengganu Higlands pun ada.. hahaha

Hari ni alhamdulillah tak hujan. Tapi tak hujan pun, sejukkk...Fuh best minum nescafe panas berasap bila sejuk2 macam ni^^


Reading Time: