Showing posts with label Secret Recipe. Show all posts

Tergoda


Ini kes tengok CH AFC, Razif dalam rancangan Best In The World. Boleh pulak dia makan blueberry cake yang gebu, lembut.. Tergoda betul! Apa lagi terus cari kek kat Secret Recipe.. Tak tahan dah.. haha.. Last makan kek chococote ni last month masa birthday anak buah ^^

Macam biasa, favourite deno Chocolate Indulgence^^ Dapatlah makan kek puas2, heeee... Makan sepotong ni pun dah kenyang sampai ke malam :)


p/s: alhamdulillah^^


Santai Di Secret Recipe

Nak update semalam lappy pula buat hal.. Hari ni baru ada ceritanya.. muehehe.. Last 2 days, my cuz and me hangout @ Secret recipe :) 

Lama tak jumpa macam ni la, sepupu rapat : Aisyah Nadhirah ^^
Deno and Aisyah.. she is 20 years old

Aisyah muda 4 tahun daripada deno.. Student accounting juga^^ Sekarang cuti sem, sebab tu kitaorang boleh jumpa^^ Next year dah final sem dah, buat elok-elok ya kakak... *panggilan deno untuk Aisyah

Banyak betul cerita kami.. Sambil-sambil borak, kami ter"order" pula.... hehe.. menu biasa sahaja...


Selesai makan, mujur la cepat kami keluar dari restoran.. Masuk je dalam kereta, terus hujan lebat, angin kencang dan ribut.. Fuh! Bahaya betul, pasu pun terbalik tepi jalan..  Alhamdulillah, selamat sampai rumah :)