Dayang Deno: Segmen
Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

20.4.15

Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com
April 20, 2015 10 Comments

Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 April 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Reading Time:

23.3.15

Update Hadiah Segmen
March 23, 2015 5 Comments
Dah join belum?

Simple segmen by deno and doodle master Rizalpaperbaghead :) Memang awesome sangat doodle from br Rizal ni, dah macam doodler master form Philipine : Kerby Rosanes. Tak kenal? Google je.. hehe.. Rizalpaperbaghead pun ala2 dia juga, lawa sangat artwork dia.. Deno? Masih banyak perlu belajar... huuu

Ok jom kita lihat hadiah untuk 5 orang peserta bertuah yang join Segmen Blogwalking #Part3

Art from Dayang Deno

x 2 pemenang



Art from Rizal_paperbaghead


x 1 orang pememang


x 1 pemenang


x 1 pemenang



Nak tak?? Mana tahu korang salah seorang pemenang bertuah tu? Hehe.. Apa lagi jom join segmen simple by Dayang Deno and Rizal_Paperbaghead!! 





Reading Time:

22.3.15

Segmen Blogwalking #Part3
March 22, 2015 52 Comments

Status : TAMAT

Cara penyertaan :
1- Like fanpage -->>  
2- Follow -->> DayangDeno and Rizalpaperbaghead
3- Follow instagram -->> DayangDeno and RizalPaperbaghead *kalau takde takpe^^
4- Tulis entri yang bertajuk Segmen Blogwalking #Part3
5- Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini
6- Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.
** Pemenang bertuah dicari menggunakan Random.org  :)



**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 April 2015


Reading Time:

20.2.15

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

2.2.15

Segmen Bloglist By ciksepet.com