Showing posts with label Selesema. Show all posts

Adehhh

 Dapat batuk dan flu pulak adehhh

bekal from kakna

Tak tahan, mula-mula sakit tekak, pastu jadi batuk, menjadi-jadi pulak..  Malam semalam dia punya batuk, pedih tekak. Dugaan betul, tambah2 bulan puasa kan.. Tekak perit, batuk2, tapi air tak boleh minum ... Then dapat flu pula... Huuu dapat la penyakit dua beradik, batuk and flu sekaligus...

Dear batuk and flu, please jangan melarat.. Nak raya mestilah nak sihat kan.. Heee doakan deno cepat sembuh ya :)


Flu


Hwaaa makin menjadi-jadi pulak my flu
Sehari dua lepas boleh tahan lagi...
Pagi ni non stop jadinya.. Adoiiii
Actually deno dapat flu ni baru lagi... 
Jangan la yang dua lagi tu datang...
Risau jugak musim cuaca tak menentu ni kan


**Deno sampai Sri Damansara malam tadi^^


Seperti Yang Disangkakan

Dari semalam..

Asyik bersin je.. tak tahu sebab, pastu rasa sejuk. Semalam hujan, bertambah lagi la sejuk. Dah rasa lain macam, macam nak selesema.

Seperti yang disangkakan, pagi ni deno selesema, tekak pun sakit. Nanti nak ajak ma ke farmasi cari strepsiles dan woods! Bimbang melarat macam baru2 ni.. Fuh! Taknak menginap di hospital lagi...


p/s: penangan cuaca panas hujan panas hujan