Dayang Deno: Selesema
Showing posts with label Selesema. Show all posts
Showing posts with label Selesema. Show all posts

12.7.15

Adehhh
July 12, 2015 8 Comments
 Dapat batuk dan flu pulak adehhh

bekal from kakna

Tak tahan, mula-mula sakit tekak, pastu jadi batuk, menjadi-jadi pulak..  Malam semalam dia punya batuk, pedih tekak. Dugaan betul, tambah2 bulan puasa kan.. Tekak perit, batuk2, tapi air tak boleh minum ... Then dapat flu pula... Huuu dapat la penyakit dua beradik, batuk and flu sekaligus...

Dear batuk and flu, please jangan melarat.. Nak raya mestilah nak sihat kan.. Heee doakan deno cepat sembuh ya :)


Reading Time:

26.11.14

Flu
November 26, 2014 7 Comments

Hwaaa makin menjadi-jadi pulak my flu
Sehari dua lepas boleh tahan lagi...
Pagi ni non stop jadinya.. Adoiiii
Actually deno dapat flu ni baru lagi... 
Jangan la yang dua lagi tu datang...
Risau jugak musim cuaca tak menentu ni kan


**Deno sampai Sri Damansara malam tadi^^


Reading Time:

15.9.13

Seperti Yang Disangkakan
September 15, 2013 20 Comments
Dari semalam..

Asyik bersin je.. tak tahu sebab, pastu rasa sejuk. Semalam hujan, bertambah lagi la sejuk. Dah rasa lain macam, macam nak selesema.

Seperti yang disangkakan, pagi ni deno selesema, tekak pun sakit. Nanti nak ajak ma ke farmasi cari strepsiles dan woods! Bimbang melarat macam baru2 ni.. Fuh! Taknak menginap di hospital lagi...


p/s: penangan cuaca panas hujan panas hujan

Reading Time: