Dayang Deno: Sleep
Showing posts with label Sleep. Show all posts
Showing posts with label Sleep. Show all posts

11.2.15

Kann
February 11, 2015 8 Comments

Kekadang kita memang nak tido awal
Tapi bila baring tak lena2
Kann.. Selalu juga macam ni.. huhuu ~~

**jom share, apa korang buat untuk tidurkan diri yang tak boleh tidur? :)

Reading Time:

6.12.14

Ngantuk?
December 06, 2014 4 Comments

Act plan nak jadi zombi lagi malam ni, tapi macam dah terkena virus mengantuknism laa... Perkataan baru dari kakak doodler -->> mengantuknism. 

Malam ni ngantuk sangat-sangat.. Sebelum ni bleh je stay up lama-lama buat design malam-malam buta.. Entah kenapa la this week ngantuk awal, hurmm ... Tadi kan, sebelum kul 8pm dah ngantuk.. Tahan punya tahan punya tahan, terlena jugak dalam setengah jam.. 

Then bangun sebab kakak kejut makan.. Memang tak bleh stay up lama-lama la.. Ni pun dah nak parkinson anak mata deno tapi ngadap blog jap.. Huhuuu .. Taip laju-laju coz my pillow and my fluffy little monster dah panggil tido..

Eh little monster? Nantifree deno citer... hehehhh... Nite uolls ~~


**Thanks korang selalu lepak blog dayangdeno... Nah tangkap sorang satu.. *flying kiss 


Reading Time: