Showing posts with label Sri Indah Resort. Show all posts

Bersantai Di Sri Indah Resort, Batu Burok

Sempena cuti esok...

bersantai di Sri Indah Resort, Batu Burok, KT... :)
adam khaleef pun ikut sama ^^

Sri Indah Resort, Batu Burok

adam khaleef tak sabar nak main lompat atas katil!

deno buat CAPD kat meja ni^^

seronok tengok budak-budak mandi dari dalam bilik^^


p/s: santai-santai.......:)



Berehat




Dah lama tak bercuti... hari ni ma abah bawa deno bercuti dan berehat sempena cuti esok.. ( deno memang dah cuti sem pun.. hehe )

tak jauh pun sebenarnya, abah ma bawa deno ke Sri Indah Resort, Batu Burok.. hehe.. dekat je, kuala terengganu ni ha... tak pergi jauh-jauh pun....


welcome welcome...

deno datang petang tadi.. seronok jugak tempat ni.. angin sepoi-sepoi bahasa gitu... hehe.. ya la kan tepi pantai mesti la berangin kuat.. orang pun tak ramai sangat.. :)

bilik yang simple dan harga berpatutan

ni budak mane ni... hehe...


Sri Indah Resort ni pada pandangan deno memang sesuai untuk keluarga bercuti dan berehat... tempatnya santai dan tak penuh dengan orang.. kiranya kalau nak menenangkan fikiran pun boleh datang ke sini.. (promote pulak.. hehe.. )

dinner deno malam ni

hari ni kebetulan special day ada buat bbq pulak.. deno just makan ayam panggang berempah dan minum jus oren. tu je la, tak makan makanan lain dah.. rasa macam nak makan sate tapi perut dah kenyang..

okeh.. deno nak buat capd pulak.. bercuti pun kena buat dialisis.. bosan betul!^^




p/s : makan ayam pun kenyang tahap cipan :p