Showing posts with label Streamyx. Show all posts

Antara Dua

Adusss selalu ada masalah dengan line tenet.. Sampai kerja deno pun tergendala, order customer pun tertangguh... Deno terfikir nak tukar ...


Sekarang deno masih pakai P1, tapi selalu je line buat hal... Sekarang ni nak masuk 2 minggu dah tak dapat guna sebab masalah line. Mujurlah ada broadband maxis kakngah ni, kalau tak memang tak "berjalan" terus kerja deno.. Deno terfikir rasa macam nak tukar kepada Streamyx! Dengar daripada kakak-kakak doodler, Streamyx ni bagus.. Hmmmm nak teruskan P1 atau nak tukar...


p/s: diriku dalam dilema