Showing posts with label Stress. Show all posts

Hari Ni Yang Tak Best

Hari ni entah kenapa la...

Semua kerja macam  tak jadi... Setiap kali mula buat kerja, mesti rasa penat... and tertidur... Ada la tadi beberapa kali tertidur.. Sampaikan waktu message ngan kawan pun boleh tertidur macam tu je sebab rasa tak larat.. Rasa lesu semacam.. Arghh tak suka bila rasa macam ni, semua kerja tak jadi.. Tertangguh... Aduhaii geramm

Bernafas pun rasa tak best, macam tak selesa.. Act plan hari nak nak settlekan satu design, tapi satu apa pun tak usik.. Ermm nak bersantai lukis macam sebelum ni pun tak sempat.. Illustration aduhh banyak lagi nak siap ni ...Why la ngan badan hari ni yang lesu dan penat sangatt.. Ni pun rasa macam.. ermm harap esok okey la.. kan ..


**agaknya badan nak suruh rehat kot... hehe :p