Showing posts with label Studio Of The Apes. Show all posts

Studio Of The Apes

Fuhhhhh

Last week *8 November 2014, DoodleMalaysia were invited to a doodle party by Studi0 Of The Apes. Khas buat ahli-ahli DoodleMalaysia^^ Ada aktiviti2 menarik termasuk doodle on wall! OMG! Seronoknyaaaaa...! Deno pun excited tau bila dapat tahu ^_^

Nak pergiiii!! Bukan selalu ada peluang nak jumpa geng-geng doodle a.k.a otai doodle ni... Semua deno respect! Tapi deno ni tak boleh suka hati nak pegi mana2 macam tu je. Bukan macam orang biasa, deno pergi mana2 mesti dengan segala barang capd and my ubat2 tu.. Plus my abah yang sentiasa risau anakanda bongsu yang tak berapa sihat ni, apatah lagi nak bagi travel sorang diri.... Hihiiiii :p

Frust tau tak dapat join, otai doodle tuuu... Pada deno diaorang ni master dah.. Tapi geng2 doodle semuanya baik and best.  Perghhh kalau dapat join mesti best experience ni!! Even deno ni baru merangkak dalam dunia doodle, memang teringin nak join and tengok "live" artwork diaorang .. Memang penyibuk kan? Hahahah..! ^^

Fuh fuh fuhhh boleh histeria kot tengok artwork diaorang, tu baru tengok dalam gambar. Kalau tengok secara live entah2 terus pengsan sebab awesome sangat!! Heeee^^ They're super talented!



this is pro

it's banana rain!! !! ba na na .. bananana... *tetiba teringat kartun Despicable Me


hye bro haz



grrrr aummmmm

doodle like a boss


Deno dapat pic ni from Doodle Malaysia^^ Dah dapat greenlight from admin abam Faz nak share kat sini.. hehehehh .. Awesome kan? Teringin deno nak conteng2 dinding tu, biar pun drawing deno ni ibarat kanak2 ribena, baru merangkak dalam dunia doodle tapi teringin nak conteng kat situ.. **Terbayang zaman kecik2 kena marah sebab conteng dinding rumah .. hahah

Gerammm.. Grrr aummm! Penuh wall dengan doodle art!!^^

Deno teringin sangat nak join...! Tiba-tiba je ada budak spec pink kat pakar2 doodle ni..  Memang nak kena rotan asyik menyibuk! Hahaha takpe barangan dulu, mana tahu kan nanti jadi kenyataan? heheh :p

mana la bro Rizal PaperbagHead ni...menyorok agaknya... kikiki :p

AND

This is suprised me! 
Oh DoodleMalaysia....... T_T

















Speechless.. I can't describe how happy i am with the support from geng2 kakak2 abang2 DoodleMalaysia. Even baru join, dah rasa macam lama kat situ coz DoodleMalaysia yang sangat  friendly and supportive! :')

I'm really touched for all your support and kindness guys.. Thank you so much cause make my day! Sangat happy even tak dapat join Studio Of The Apes doodle party... You guys freakin' awesome!!!!!

**psst2... geram tengok korang semua makan brownies...!


Pic credit from : DoodleMalaysia