Showing posts with label Syura Juara Masterchef Selebriti 2. Show all posts

Kau Mampu??!

Tergedik jari nak type pasal ni.

Nak tahu cerita lanjut klik SINI

Apa2 pun TAHNIAH Syura di atas usaha & bakat sepanjang berada di dapur Masterchef. The reason why jari deno rasa gatal nak type jgk entri ni sebab naik menyampah la dengan certain Malaysian yang  suka mengeji, mengumpat & benci tanpa sebab. 

Eh haters..korang dah kenapa benci & kutuk sgt si Syura ni? Korang mampu ke nak masak macam dia?? Goreng telur pun tak lulus lagi agaknya


p/s: rezeki dia.. tak perlu la nak mengata


Syura Juara Masterchef Selebriti Malaysia 2

Tahniah buat juara Masterchef Malaysia 2.. Syura!

Juara hari ini akan menerima 2 tiket penerbangan pergi balik ke PARIS menaiki A380 Kelas Perniagaan dan hidangan pemenang akan dihidangkan di pesawat A380 Kelas Pertama! Waaahhh.... bestnya!


Jom kita lihat sajian daripada Syura dan Celina :)

HIDANGAN SYURA
Hidangan pembuka selera 
Photo: #MasterChefMY - Hidangan pembuka selera daripada Syura

Hidangan utama
Photo: #MasterChefMY - Hidangan utama Syura

Pemanis Mulut
Photo: #MasterChefMY - Pemanis Mulut daripada Syura

HIDANGAN CELINA
Hidangan pembukan selera
Photo: #MasterChefMY - Pembuka selera daripada Celina

Hidangan utama
Photo: #MasterChefMY - Hidangan utama oleh Celina

Pemanis mulut
Photo: #MasterChefMY - Pemanis Mulut daripada Celina


p/s: terliur pulak deno tengok sajian2 ni! nyum2! :)