Showing posts with label Take Care. Show all posts

Persoalan Dah Terjawab


Sejak mula Ramadan lagi deno rasa semacam.. Tapi deno ni jenis kalau rasa pelik sikit-sikit tu tak layan sangat. Dua hari lepas masa solat terawih, bila berdiri tu rasa tekanan kat kepala... Alkisahnya semalam selepas berbuka puasa rasa macam tu lagi. Kuat pulak tekanan kat kepala..

Rasa pening, macam nak pitam. Memang hairan sangat. Check blood pressure hmmm patut pun, rendah sangat ...

Deno tak pernah BP macam tu. Mesej my doctor, Dr Zaiha. Dia beritahu sebab puasa ni, badan kering.. Ada certain ubat deno doktor suruh deno stop dulu untuk bulan Ramadan ni.. Insyaallah harap cepat2 okey balik my BP^^


p/s: 10 Julai see my doctor ^^