Showing posts with label Tapir. Show all posts

Tapir Juga Cute

Last 2 weeks, team DoodleMalaysia lukis tapir
Macam-macam tapir.. hihiii


Deno lukis biasa2 je, guna Paint je... Deno punya superhero tapir.. Ekekekk.. Sian tapir kan, tapir haiwan yang ada kaler hitam putih macam panda juga, cute jugak tapi kurang dipedulikan.. Cian dia..

Siapa rajin kat sini?? Deno tag korang lukis tapir!! Heee Lukis la macam mana pun, janji tapir.. Hihiii.. Kakak2 abang2 yang ada anak2 bleh lukis ngan anak2, and then share kat blog. Kalau rajin, post sekali kat fb korang, hashtag tapirjugacute.. hihik^^

Suka suka je :D


#tapirjugacute