Showing posts with label Tart Telur. Show all posts

Menggoda

Malam ni dinner dengan my mum kat restoran.. Hanya ke restoran yang berdekatan dengan rumah, ramai pula orang malam ni kat restoran.. Sambil tu sempat lagi chat dengan my BFF, blogger ayu candy^^ Deno makan mi goreng dan ma pesan nasi goreng. Ok boleh tahan...Deno makan sekejap je..

Selesai makan terus ke kaunter.. Tiba-tiba ternampak ni haaa....


Ada tart telur berderet tersusun kemas je kat meja kaunter. Mulanya takde niat nak beli pun, then bila 2-3 minit kat kaunter tak tahan pula dengan tart ni. Comel je dalam bekas, memang menggoda!!!

Apa lagi, "terbeli" la.. Hahaha... Dah selamat pun masuk perut ^^


p/s: pertama kali rasa tart telur untuk tahun 2014 :)