Dayang Deno: Telur Goreng dan Kicap
Showing posts with label Telur Goreng dan Kicap. Show all posts
Showing posts with label Telur Goreng dan Kicap. Show all posts

1.9.13

Makanan Bajet
September 01, 2013 13 Comments
Ramai rupanya orang cari makanan simple, bajet dan mengenyangkan di blog dayangdeno.. hihi^^ Ok2, deno beritahu.. Macam deno, lauk macam ni pun deno dah kenyang.. tak sampai 5 minit dah siap, boleh dikatakan makanan 3 in 1 sebab mudah, jimat dan mengenyangkan :) 

Telur goreng bersama bawang dan kisos  *kicap + sos! hehe...

Bahan2? ringkas.. biasa dah ada kat rumah^^

*goreng telur.. hiris2 bawang.. then letak sikit kicap, sikit sos dan bawang yang dihiris atas telur.... siap! sedia diamakan bersama nasi atau roti :)



Senang sangat! Deno suka makan macam ni ... biasanya deno makan dengan roti buat macam benjo^^



Reading Time: