Showing posts with label Telur Goreng dan Kicap. Show all posts

Makanan Bajet

Ramai rupanya orang cari makanan simple, bajet dan mengenyangkan di blog dayangdeno.. hihi^^ Ok2, deno beritahu.. Macam deno, lauk macam ni pun deno dah kenyang.. tak sampai 5 minit dah siap, boleh dikatakan makanan 3 in 1 sebab mudah, jimat dan mengenyangkan :) 

Telur goreng bersama bawang dan kisos  *kicap + sos! hehe...

Bahan2? ringkas.. biasa dah ada kat rumah^^

*goreng telur.. hiris2 bawang.. then letak sikit kicap, sikit sos dan bawang yang dihiris atas telur.... siap! sedia diamakan bersama nasi atau roti :)



Senang sangat! Deno suka makan macam ni ... biasanya deno makan dengan roti buat macam benjo^^