Showing posts with label Tempahan. Show all posts

Tempahan Kad Kahwin


Rakan SLE, Azizi akan melangsungkan perkahwinan tak lama lagi. Azizi membuat tempahan daripada dayangdeno untuk kad kahwin dan Azizi inginkan doodle.

Design ini siap dua minggu yang lalu, saya baru sahaja berkesempatan untuk update di blog tempahan daripada Azizi. Sebenarnya agak lama saya tak update tempahan artwork di blog kan.

Terima kasih Azizi percayakan dayang, semoga segala urusan perkahwinan Azizi dipermudahkan nanti ya... Amin :)


Contact :

FB blog page : dayangdeno.com
FB art page : Dayang Deno Art
Instagram : @dayangdeno


AnisYee Beauty Shop


KLIK : 

Commisson from Anis.. Act agak lama deno tak melukis untuk facebook timeline cover, seronok pula melukis item2 detail untuk bisnes Anis^^ Alhamdulillah Anis suka :)

Terima kasih Anis percayakan deno :)



x x x x x x


Contact :
Instagram : @dayangdeno
Art fb : dayangdeno art
Blog fb : dayangdeno.com


Pizza?

Dah lama kan dayang deno tak share commission


Tempahan doodle hijab girl with pizza. Doodle for her business, its been awhile dayang deno tak lukis macam ni. Now DD focus more on doodle art. Korang boleh tengok contoh doodle art di SINI . But, deno still buat tempahan doodle kartun2 macam ni. Kalau ada nak buat tempahan, just contact deno ya

To Siti, thank you percayakan saya untuk buatkan doodle untuk awak :)

xxxxx

Contact :
Instagram : @dayangdeno
Fb : dayangdeno
Fb page : dayangdeno.com
Art page : Dayang Deno Art


P/s : Do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation **Copyright Dayang Deno





Artwork Aini Alias

My happy client, kak Aini :)

pic from kak Aini

Last month tiba-tiba dapat DM di instagram from kak Aini. Kak Aini inginkan flowers doodle art and kak Aini sertakan sekali ayat yang kak Aini ingin deno tulis. Alhamdulillah artwork siap, selamat sampai and kak Aini happy! :)

Terima kasih kak Aini percayakan Dayang untuk buatkan artwork akak :)


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com



Artwork Fatihah

Yay artwork dah selamat sampai pada tuan dia :)


Artwork ni deno dapat tempahan daripada Fatihah. Artwork bersaiz A5, detailed flowers di dalam frame and fatihah nak deno tuliskan sekali namanya^^ Alhamdulillah Fatihah happy dan she love it!^^

Terima kasih Fatihah percayakan Dayang Deno untuk buatkan artwork Fatihah :)


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Commission Artwork by Mr. Ryan


Doodle city plus doodle flowers and doodle monster^^ Order by Mr Ryan semasa deno melukis di Floria, Putrajaya last week. Alhamdulillah semalam baru siap. Deno di Floria hanya waktu weekend. So, sabtu ni deno akan serahkan pada pemiliknya.. Thank you Mr. Ryan for trusting me^^ Mr. Ryan tak mahu frame,  so nanti deno akan serahkan drawing sahaja. 

Deno ambil tempahan doodle art.. Korang nak dalam frame, taknak frame, on canvas, totebag, pencil case pun boleh. Just beritahu nak artwork macam mana.. Inshaa Allah deno cuba buat yang terbaik^^ Jika berminat,  korang boleh hubungi DayangDeno terus :)


DayangDeno :
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Fanpge : Blog DayangDeno
Instagram : @dayangdeno
Whatsapp : 0177944104


Tempahan : Wonderful Life Of Cput3


Personal Blog
Wonderful Life Of Cput3
Theme : Green and light pink :
Link : http://cput3.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you akak percayakan deno^^

Tempahan : IntaNBerliaN


Personal Blog
IntaNBerliaN
Theme : Red and white
Link : http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kak ina percayakan deno ^^

Tempahan : Designer Cakes by Notti Netti

Business Blog
Designer Cakes & Cupcakes by Notti Netti
Theme : Brown and Pink
Link : http://nottinetticakes.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih akak percayakan Dayang Deno ^^

Tempahan : Blog Notti Netti

Personal Blog
Notti Netti
Theme : Dark brown + pink
Link : http://nottinettii.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih akak percayakan Dayang Deno ^^


Tempahan : Blog Niza Tasya


Personal Blog
Niza Tasya
Theme : Purple
Link : http://nizatasya.blogspot.com


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Niza percayakan Dayang Deno :)


Tempahan : Blog Diari Vitamin


Business Blog
Diari Vitamin
Theme : Green and pink
Link : http://diarivitaminku.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Kinah percayakan Dayang Deno :)

Tempahan : Blog Rumah Salya


Personal Blog
Rumah Salya
Theme : Blue and white
Link : http://www.salya07.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Sal percayakan dayangdeno :)


Tempahan : Blog Sihat Dan Gojes


Business Blog
Sihat Dan Gojes
Theme : Light green, light pink and white
Link ; http://sihatgojes.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak emy sabar menunggu dan percayakan deno^^


Tempahan : Blog Furmon


Business Blog
Mudah Hamil Dengan Furmon
Theme : Blue and pink
Link : http://www.misihamil.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak fazah percayakan dayangdeno :)

Tempahan : Blog Nia Emkay


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Purple and grey
Link : http://nia-emkay.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih nia percayakan kak dayang :)

Tempahan : Blog Story Nadya


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Soft blue
Link : http://storystorynadya.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih nad percayakan kak dayang :)


Tempahan : Blog Zuhaira Nasrin


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Soft blue turquiose and soft pink
Link : http://eyranasrin.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thanks dik ira :)



Kawan Lama

Tempahan design kad raya daripada kawan lama.. Kawan sekelas semasa form4 dan form5 di SS Kuala Terengganu^^

#copyright dayangdenodesign

Ezanie. 

Boleh dikategorikan nakal juga dulu sampai ada satu peristiwa yang sampai sekarang pun tak boleh lupa... BFF deno pun mesti ingat peristiwa tu sebab BFF ini la jadi tempat mengadu.. Tapi itu zaman sekolah, budak lelaki biasa la nakal tak habis-habis! Kalau boleh masa tu nak dushh dushhh je kan budak2 lelaki ni, kuikuikui... 

Tapi sekarang semuanya dah matang, bila tengok gambar pun dah boleh jadi bapak budak! Saya je tak besar2 kan Ezanie..Hihihiii... Jangan maraaa haaa Ezanie :p Btw, dia tempah design kad raya untuk family katanya.. Kesian tak dapat balik beraya coz on duty, Ezanie kerja atas kapal dan sekarang pun masih belayar...

Untuk awak, sabor yer... Takpe kerja tu kan satu ibadah...^^ Awak, selamat berhari raya di perantauan ... :)


p/s: nak siapkan doodle encik Ezanie ni, nak doodle katanya.. buatkan aje la kang tak pasal-pasal nanges budak tak boleh balik beraya ni


Dah Macam YB!


Sebenarnya gambar original tak bersongkok, rambut smart lagi, berpacak
Tapi En.Amir nakkan gambarnya bersongkok... 
Bila letak songkok dah nampak macam YB En. Amir ni.. hihi^^
Yang Berhormat muda ........^_^


p/s: fuh buat keje laju2 nak cuti raya pulak nih^^