Dayang Deno: Tempahan
Showing posts with label Tempahan. Show all posts
Showing posts with label Tempahan. Show all posts

19.12.15

AnisYee Beauty Shop
December 19, 2015 2 Comments

KLIK : 

Commisson from Anis.. Act agak lama deno tak melukis untuk facebook timeline cover, seronok pula melukis item2 detail untuk bisnes Anis^^ Alhamdulillah Anis suka :)

Terima kasih Anis percayakan deno :)



x x x x x x


Contact :
Instagram : @dayangdeno
Art fb : dayangdeno art
Blog fb : dayangdeno.com


Reading Time:

14.12.15

Pizza?
December 14, 2015 4 Comments
Dah lama kan dayang deno tak share commission


Tempahan doodle hijab girl with pizza. Doodle for her business, its been awhile dayang deno tak lukis macam ni. Now DD focus more on doodle art. Korang boleh tengok contoh doodle art di SINI . But, deno still buat tempahan doodle kartun2 macam ni. Kalau ada nak buat tempahan, just contact deno ya

To Siti, thank you percayakan saya untuk buatkan doodle untuk awak :)

xxxxx

Contact :
Instagram : @dayangdeno
Fb : dayangdeno
Fb page : dayangdeno.com
Art page : Dayang Deno Art


P/s : Do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation **Copyright Dayang Deno





Reading Time:

4.11.15

Artwork Aini Alias
November 04, 2015 2 Comments
My happy client, kak Aini :)

pic from kak Aini

Last month tiba-tiba dapat DM di instagram from kak Aini. Kak Aini inginkan flowers doodle art and kak Aini sertakan sekali ayat yang kak Aini ingin deno tulis. Alhamdulillah artwork siap, selamat sampai and kak Aini happy! :)

Terima kasih kak Aini percayakan Dayang untuk buatkan artwork akak :)


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com



Reading Time:
Artwork Fatihah
November 04, 2015 6 Comments
Yay artwork dah selamat sampai pada tuan dia :)


Artwork ni deno dapat tempahan daripada Fatihah. Artwork bersaiz A5, detailed flowers di dalam frame and fatihah nak deno tuliskan sekali namanya. Alhamdulillah Fatihah happy dan she love it!

Terima kasih Fatihah percayakan Dayang Deno.


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Reading Time:

20.4.15

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3

19.4.15

Tempahan : IntaNBerliaN

6.2.15

Tempahan : Designer Cakes by Notti Netti
Tempahan : Blog Notti Netti
Tempahan : Blog Niza Tasya

7.12.14

Tempahan : Blog Diari Vitamin
Tempahan : Blog Rumah Salya

15.10.14

Tempahan : Blog Sihat Dan Gojes

14.9.14

Tempahan : Blog Furmon

22.8.14

Tempahan : Blog Nia Emkay

19.8.14

Tempahan : Blog Story Nadya

13.8.14

Tempahan : Blog Zuhaira Nasrin

24.7.14

Kawan Lama
July 24, 2014 6 Comments
Tempahan design kad raya daripada kawan lama.. Kawan sekelas semasa form4 dan form5 di SS Kuala Terengganu^^

#copyright dayangdenodesign

Ezanie. 

Boleh dikategorikan nakal juga dulu sampai ada satu peristiwa yang sampai sekarang pun tak boleh lupa... BFF deno pun mesti ingat peristiwa tu sebab BFF ini la jadi tempat mengadu.. Tapi itu zaman sekolah, budak lelaki biasa la nakal tak habis-habis! Kalau boleh masa tu nak dushh dushhh je kan budak2 lelaki ni, kuikuikui... 

Tapi sekarang semuanya dah matang, bila tengok gambar pun dah boleh jadi bapak budak! Saya je tak besar2 kan Ezanie..Hihihiii... Jangan maraaa haaa Ezanie :p Btw, dia tempah design kad raya untuk family katanya.. Kesian tak dapat balik beraya coz on duty, Ezanie kerja atas kapal dan sekarang pun masih belayar...

Untuk awak, sabor yer... Takpe kerja tu kan satu ibadah...^^ Awak, selamat berhari raya di perantauan ... :)


p/s: nak siapkan doodle encik Ezanie ni, nak doodle katanya.. buatkan aje la kang tak pasal-pasal nanges budak tak boleh balik beraya ni


Reading Time:

21.7.14

Dah Macam YB!
July 21, 2014 21 Comments

Sebenarnya gambar original tak bersongkok, rambut smart lagi, berpacak
Tapi En.Amir nakkan gambarnya bersongkok... 
Bila letak songkok dah nampak macam YB En. Amir ni.. hihi^^
Yang Berhormat muda ........^_^


p/s: fuh buat keje laju2 nak cuti raya pulak nih^^


Reading Time:

20.7.14

Sikit Je Lagi
July 20, 2014 7 Comments

Masih belum selesai dengan kad raya
Jarang dapat customer lelaki
Sekali dapat jadi satu cabaran
Fuh semangat-semangat!
Sikit je lagi .....


p/s: dah berkumandang lagu raya


Reading Time:

16.7.14

Tempahan : Full Design Life Is Beautiful