Dayang Deno: Tempahan Design Blog
Showing posts with label Tempahan Design Blog. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Design Blog. Show all posts

20.4.15

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3

19.4.15

Tempahan : IntaNBerliaN

6.2.15

Tempahan : Designer Cakes by Notti Netti
Tempahan : Blog Notti Netti
Tempahan : Blog Niza Tasya

7.12.14

Tempahan : Blog Diari Vitamin
Tempahan : Blog Rumah Salya

15.10.14

Tempahan : Blog Sihat Dan Gojes

14.9.14

Tempahan : Blog Furmon

22.8.14

Tempahan : Blog Nia Emkay

16.7.14

Tempahan : Full Design Life Is Beautiful

15.7.14

Tempahan : Blog Eryna Health Care

6.5.14

Tempahan : Milestone Of Mine
May 06, 2014 19 Comments
Haaa... Jangan terkejut tau baby pun sekarang dah ada blog tau.. Siapa tak kenal baby macho yang dah femes sekarang, little ash hero kepada blogger bubblynotes :) Jom kita terjah blog hero cilik tomey-tomey ni^^


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Soft turqouise, soft blue ~
Link : http://imanfirash.blogspot.com


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: ini kali kedua deno berkerjasama dengan kak farah.. thanks kak farah percayakan deno :)


Reading Time:

24.4.14

Tempahan : Blog Coretanku Inspirasiku

20.4.14

Tempahan : Hesta 1 STOP Beauty
Tempahan : Full Edit & Design MummyLyana Nutrisi Semulajadi

3.4.14

DENOshoppe

29.3.14

Tempahan : Full Edit Blog CikRose

11.3.14

Bila Bendahari Buat Blog
March 11, 2014 7 Comments
 

Bila bendahari buat blog.....

Jawatan deno dalam PSLEM Terengganu Chapter ni sebagai bendahari.. Doktor yang lantik, alahai ramai pula yang setuju..Hihi^^ Agaknya dah memang deno ni orang nampak muka macam bendahari kot, dari zaman deno sekolah lagi, jadi bendahari jugak.. tak caye tanya BFF deno, AyuCandy .. hehe.. :p

Baru-baru ni Presiden PSLEM *Dr Benjamin Cheah* dan kak Ceclilia ada request deno designkan poster untuk event SLE for this 18 May.. OMG! Alahai ketar lutut sebab Presiden PSLEM yang the main chapter sendiri request! Erk... Segan oiiiiii... =.'=

Haaaa nanti apa-apa nanti berkaitan PSLEM, deno akan update juga dalam blog terbaru ni. Jom la folo blog PSLEM Terengganu Chapter :) Ops lupa, ini  the main PSLEM website : http://www.lupusmalaysia.org/

Full Design ( PSLEM Terengganu Chapter )
Link : http://pslemterengganu.blogspot.com


p/s: LUPUS, learn about it :)


Reading Time:

6.3.14

Tempahan : Supplement For Better Life