Showing posts with label Tempahan Design Blog. Show all posts

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3


Personal Blog
Wonderful Life Of Cput3
Theme : Green and light pink :
Link : http://cput3.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you akak percayakan deno^^

Tempahan : IntaNBerliaN


Personal Blog
IntaNBerliaN
Theme : Red and white
Link : http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kak ina percayakan deno ^^

Tempahan : Designer Cakes by Notti Netti

Business Blog
Designer Cakes & Cupcakes by Notti Netti
Theme : Brown and Pink
Link : http://nottinetticakes.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih akak percayakan Dayang Deno ^^

Tempahan : Blog Notti Netti

Personal Blog
Notti Netti
Theme : Dark brown + pink
Link : http://nottinettii.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih akak percayakan Dayang Deno ^^


Tempahan : Blog Niza Tasya


Personal Blog
Niza Tasya
Theme : Purple
Link : http://nizatasya.blogspot.com


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Niza percayakan Dayang Deno :)


Tempahan : Blog Diari Vitamin


Business Blog
Diari Vitamin
Theme : Green and pink
Link : http://diarivitaminku.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Kinah percayakan Dayang Deno :)

Tempahan : Blog Rumah Salya


Personal Blog
Rumah Salya
Theme : Blue and white
Link : http://www.salya07.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Sal percayakan dayangdeno :)


Tempahan : Blog Sihat Dan Gojes


Business Blog
Sihat Dan Gojes
Theme : Light green, light pink and white
Link ; http://sihatgojes.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak emy sabar menunggu dan percayakan deno^^


Tempahan : Blog Furmon


Business Blog
Mudah Hamil Dengan Furmon
Theme : Blue and pink
Link : http://www.misihamil.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak fazah percayakan dayangdeno :)

Tempahan : Blog Nia Emkay


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Purple and grey
Link : http://nia-emkay.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih nia percayakan kak dayang :)

Tempahan : Full Design Life Is Beautiful


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Purple, pink and white
Link : http://mummyayu.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: mucho gracias Mummy Ayu... ^^ Mummy Ayu yang sangat sweeeeetttt !

Tempahan : Blog Eryna Health Care


Business Blog
Full edit and design
Theme : Pink, green and white
Link : http://erynahealthcare.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kak Fiza percaya dayang^^

Tempahan : Milestone Of Mine

Haaa... Jangan terkejut tau baby pun sekarang dah ada blog tau.. Siapa tak kenal baby macho yang dah femes sekarang, little ash hero kepada blogger bubblynotes :) Jom kita terjah blog hero cilik tomey-tomey ni^^


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Soft turqouise, soft blue ~
Link : http://imanfirash.blogspot.com


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: ini kali kedua deno berkerjasama dengan kak farah.. thanks kak farah percayakan deno :)


Tempahan : Blog Coretanku Inspirasiku


Personal Blog
Full edit and design
Theme : Pink and turqouise
Link : http://ctamanaqim.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: gracias ct ^_^

Tempahan : Hesta 1 STOP Beauty


Business Blog
Full edit and design
Theme : Black, red and white
Link : http://www.hesta1.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kak qilah for trusting me ^_^


Tempahan : Full Edit & Design MummyLyana Nutrisi Semulajadi


Business Blog
Full edit and design
Theme : Cheerful green .. pink ..
Link : http://mummylyana-nutrisisemulajadi.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kak yana for trusting me ^_^

DENOshoppe


Business Blog
Full edit and design
Theme : Pink and blue pastel
Link : http://deenos.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Tempahan : Full Edit Blog CikRose

jom kita semua folo blog cik rose ^^

Personal Blog
Full edit and design
Theme : Pink + purple + pastel colour
Link : http://cikrosez.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: gracias dear rosey ^_^


Bila Bendahari Buat Blog

 

Bila bendahari buat blog.....

Jawatan deno dalam PSLEM Terengganu Chapter ni sebagai bendahari.. Doktor yang lantik, alahai ramai pula yang setuju..Hihi^^ Agaknya dah memang deno ni orang nampak muka macam bendahari kot, dari zaman deno sekolah lagi, jadi bendahari jugak.. tak caye tanya BFF deno, AyuCandy .. hehe.. :p

Baru-baru ni Presiden PSLEM *Dr Benjamin Cheah* dan kak Ceclilia ada request deno designkan poster untuk event SLE for this 18 May.. OMG! Alahai ketar lutut sebab Presiden PSLEM yang the main chapter sendiri request! Erk... Segan oiiiiii... =.'=

Haaaa nanti apa-apa nanti berkaitan PSLEM, deno akan update juga dalam blog terbaru ni. Jom la folo blog PSLEM Terengganu Chapter :) Ops lupa, ini  the main PSLEM website : http://www.lupusmalaysia.org/

Full Design ( PSLEM Terengganu Chapter )
Link : http://pslemterengganu.blogspot.com


p/s: LUPUS, learn about it :)


Tempahan : Supplement For Better Life


Business Blog
Full design
Theme : Green
Link : http://hanasyed.blogspot.com

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you kakhanna percayakan deno^^