Showing posts with label Tempahan Design Kad. Show all posts

Tempahan Design Kad Raya 2015 Dibuka!


Tempahan dibuka! Yay! :D

Semua boleh, kartun doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak digital potrait pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil service design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

Insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)


Kawan Lama

Tempahan design kad raya daripada kawan lama.. Kawan sekelas semasa form4 dan form5 di SS Kuala Terengganu^^

#copyright dayangdenodesign

Ezanie. 

Boleh dikategorikan nakal juga dulu sampai ada satu peristiwa yang sampai sekarang pun tak boleh lupa... BFF deno pun mesti ingat peristiwa tu sebab BFF ini la jadi tempat mengadu.. Tapi itu zaman sekolah, budak lelaki biasa la nakal tak habis-habis! Kalau boleh masa tu nak dushh dushhh je kan budak2 lelaki ni, kuikuikui... 

Tapi sekarang semuanya dah matang, bila tengok gambar pun dah boleh jadi bapak budak! Saya je tak besar2 kan Ezanie..Hihihiii... Jangan maraaa haaa Ezanie :p Btw, dia tempah design kad raya untuk family katanya.. Kesian tak dapat balik beraya coz on duty, Ezanie kerja atas kapal dan sekarang pun masih belayar...

Untuk awak, sabor yer... Takpe kerja tu kan satu ibadah...^^ Awak, selamat berhari raya di perantauan ... :)


p/s: nak siapkan doodle encik Ezanie ni, nak doodle katanya.. buatkan aje la kang tak pasal-pasal nanges budak tak boleh balik beraya ni


Sikit Je Lagi


Masih belum selesai dengan kad raya
Jarang dapat customer lelaki
Sekali dapat jadi satu cabaran
Fuh semangat-semangat!
Sikit je lagi .....


p/s: dah berkumandang lagu raya


Kad Raya Dah Sampai!

Designed by Dayang Deno l Printed by Shida Ridzuan

Alhamdulilllah kad raya yang deno tempah print dengan kak Shida Ridzuan selamat tiba petang tadi. Ini kali kedua deno menggunakan services daripada kak shida dan hasilnya memang memuaskan! Kad raya ni dalam bentuk poskad, saiz 800 x 560px ^_^


p/s: i love doodle! *tetiba*

Tempahan Design Kad

Kad Hari Raya - DayangDeno

Kad Hari Raya- Ruqaiyah

Kad Terima Kasih - Hananiza

Kad Hari Lahir - Anim 

Kad Majlis Berkhatan - Kak Jun


Kad Hari Raya - DayangDeno

Kad Hari Raya - Ainim

Kad Hari Raya - Ezani

Kad Hari Raya - Puan Zaleha

Kad Birthday - Adik Safiyya




Contact :
FB Page : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: Please do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation :)


Card And Watermark Design

Tempahan daripada kak hanaSebelum ni kak hanna tempah blog dengan deno.... Kali ini Kak hana inginkan design untuk kad "Thank You" dan juga watermark, kedua-duanya bertemakan warna hijau. Baru berkesempatan buat malam ni ^_^

Watermark

Thank You card

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: Thanks kak hana percayakan dayangdeno :')