Showing posts with label Tempahan Design Kad Raya. Show all posts

Tempahan Design Kad Raya 2015 Dibuka!


Tempahan dibuka! Yay! :D

Semua boleh, kartun doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak digital potrait pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil service design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

Insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)


Menyiapkan Tempahan Design Kad Raya

Walaupun zaman dah canggih boleh whatsapp, facebook, mesej tapi kad raya tetap dihatiku.. Eceh rasanya ramai juga kan macam deno.. hehe... Sekarang kad raya pun dah boleh buat sendiri. Nak beli yang siap kat kedai pun boleh.. Nostalgia kad raya memang tak boleh lupa!^^

Order daripada salah seorang customer^^

Hari ni rasanya deno design kad raya sahaja. Tadi tengok list ada 4 lagi perlu buat.. Salah satunya ada 8 doodle! Fuh satu cabaran... Maaf tau korang yang datang sini, deno belum sempat2 balas kunjungan. 

Oh ya, tak lama nanti deno akan adakan segmen kad raya dan deno pilih menggunakan random.org. Maybe dalam 10-15 blogger akan dapat. Kalau boleh nak bagi semua tau tapi kad tu limit ada 50 sahaja. Nanti nak pos pada family nun di kl, bff, capd unit, klinik hospital, wad.. Fuh silap2 kena tambah print! hihihi.. Ok till we meet again :)

klik banner untuk info :)

Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

Tempahan Design Kad Raya Dibuka!


Tempahan untuk design kad raya telah dibuka! Yeay!

Semua boleh, doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak vector pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil servis design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

**Customade atau full design, insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)