Dayang Deno: Tempahan Doodle
Showing posts with label Tempahan Doodle. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Doodle. Show all posts

14.12.15

Pizza?
December 14, 2015 4 Comments
Dah lama kan dayang deno tak share commission


Tempahan doodle hijab girl with pizza. Doodle for her business, its been awhile dayang deno tak lukis macam ni. Now DD focus more on doodle art. Korang boleh tengok contoh doodle art di SINI . But, deno still buat tempahan doodle kartun2 macam ni. Kalau ada nak buat tempahan, just contact deno ya

To Siti, thank you percayakan saya untuk buatkan doodle untuk awak :)

xxxxx

Contact :
Instagram : @dayangdeno
Fb : dayangdeno
Fb page : dayangdeno.com
Art page : Dayang Deno Art


P/s : Do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation **Copyright Dayang Deno





Reading Time:

4.11.15

Artwork Aini Alias
November 04, 2015 2 Comments
My happy client, kak Aini :)

pic from kak Aini

Last month tiba-tiba dapat DM di instagram from kak Aini. Kak Aini inginkan flowers doodle art and kak Aini sertakan sekali ayat yang kak Aini ingin deno tulis. Alhamdulillah artwork siap, selamat sampai and kak Aini happy! :)

Terima kasih kak Aini percayakan Dayang untuk buatkan artwork akak :)


Jika berminat boleh hubungi Dayang Deno :

Instagram : @dayangdeno
Facebook : Dayang Deno
Email : pinky_deeno@yahoo.com



Reading Time:

20.8.15

My Huge Artwork
August 20, 2015 12 Comments
Sebelum ni, dayangdeno pernah update  mengenai artwork bersaiz besau gedabak tu kan. Inilah hasilnya sampai juling berpinau mataku.. Ini juga first time deno buat artwork besau gedabak atas canvas.

Gedabakrism betol.  Tenggelam tuan empunya nak conteng


Ambil masa seminggu nak siap, bertabah juga la. Part rambut sahaja pun susah. Canvas ni besar, deno pun tenggelam. Masa beli canvas pun, nasib baiklah my sis tolong bawakkan, nak harapkan deno ni memang tak mampu nak angkat seseorang canvas ni...   

Macam-macam style kot masa nak mula conteng. Kejap jadi spiderman, batman, superman. Part detail pun aduh, sabar jelah. Sebelum conteng and canvas still kosong, banyak kali bismillah nak buat tapi tak buat, nervous. Kena inum air dulu la, rilex dulu la sebab nervous punya pasal. Risau sangat sebab canvas mahal kan, bayangkan kalau tak jadi, pengsan! Tapi syukur siap juga.

Lega sangat-sangat alhamdulillah!


Instagram : dayangdeno
Art page : Dayang Deno Art
Fb page : dayangdeno.com



Reading Time:

7.5.15

Commission Doodle
May 07, 20150 Comments




COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook Dayang Deno Art

p/s: Please do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation :)


Reading Time:

6.10.14

Dah Mula Balik Hari Ni
October 06, 2014 8 Comments

Raya di kl lain sangat.. Tengahari dah takde buat apa
So semalam jalan-jalan cari pasal ngan my sis and anak2 buah.. hehe
Orang ramai cuti kan, semalam deno pun cuti design

Hari ni dah mula balik design blog kakhusna.. 
Kat atas tu doodle kakhusna and family kat header
Sekarang tinggal nak colour je .. Weeee.....
Insya Allah boleh siap hari ni ^^

#dayangdenodesign
#dayangdenodoodle


Reading Time: