Dayang Deno: Tempahan Facebook Timeline Cover
Showing posts with label Tempahan Facebook Timeline Cover. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Facebook Timeline Cover. Show all posts

19.12.15

AnisYee Beauty Shop
December 19, 2015 2 Comments

KLIK : 

Commisson from Anis.. Act agak lama deno tak melukis untuk facebook timeline cover, seronok pula melukis item2 detail untuk bisnes Anis^^ Alhamdulillah Anis suka :)

Terima kasih Anis percayakan deno :)



x x x x x x


Contact :
Instagram : @dayangdeno
Art fb : dayangdeno art
Blog fb : dayangdeno.com


Reading Time:

22.9.14

Lama Tak Buat Fb Cover
September 22, 2014 15 Comments
Dah berapa bulan eh, lama tak buat FB Cover ......


Dapat order daripada Kak Dila.. Kak Dila bisnes busana muslimah. Mula tu memang no idea, almaklum sebab lama tak buat fb cover ni. Biasa buat untuk diri sendiri punya fb je^^

Dah beri gambar pada Kak Dila and she like it! Alhamdulillah walaupun lama tak buat, Kak Dila approved. Sekarang nak buat profile picture pulak. Sori Kak Dila sebab lewat.... Pagi tadi memang tak bukak lappy langsung....

Hari ni dah boleh settle :)


Reading Time:

30.6.14

Tempahan Facebook Timeline Cover
June 30, 2014 7 Comments
My FB Timeline Cover design :)







Contact :
FB Page : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: Please do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation :)


Reading Time:

19.2.14

FB Cover Simple
February 19, 2014 4 Comments
Adik Anis Munirah, bagus muda-muda dah berbisnes! Anis ialah seorang Shaklee Independent Distributor, semalam Anis order cover fb yang simple^^

 Hasilnya Anis suka, thanks adik :)


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com



p/s: ramai kan berbisnes Shaklee sekarang :)


Reading Time:

7.9.13

Tempahan : FB Timeline Cover & Profile Pictire *Izra Collection
September 07, 2013 4 Comments
Tempahan daripada adik Izra. Dia mahukan fb cover page untuk page Izra Collection. Temanya yang simple sahaja sebab izra pun baru mula... Alhamdulillah Izra suka :)

Profile picture

Fb timeline cover

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com




Reading Time:

4.9.13

Tempahan : FB Timeline Cover & Profile Picture *Butik MamAlya
September 04, 2013 7 Comments
Tempahan daripada Butik MamAlya. Kali ini tempahan agak mencabar sebab lukis banyak item.. . Handmade tau semua tu.. cayalah mamAlya! :)

Profile picture

Fb timeline cover

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


Reading Time:

14.7.13

Tempahan : FB Timeline Cover & Profile Picture *Firdhaus
July 14, 2013 14 Comments
Akhirnya siap juga... :) 

Alhamdulillah  En. Firdhaus faham dengan keadaan deno yang buat CAPD 4 kali setiap hari.. ambil masa sedikit nak siap..  tapi siap juga, hoyeah!^^

Jom kita melawat page En. Firdhaus dan Kak Iffah! :)





COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com



Reading Time:

5.7.13

Tempahan : FB Timeline Cover & Profile Picture *Sufi Shoppe And Bake
July 05, 2013 19 Comments
Akhirnya siap juga :)

Kali ini tempahan daripada Sarah pemilik Sufi Shoppe And Bake .. First time dapat tempahan daripada page bisnes... Berpinar la juga mengadap lappy berjam-jam.. hihik^^ Alhamdulillah hasilnya tuan bisnes suka.. horey! ^^ 

Jom cepat-cepat kita terjah Sufi Shoppe And Bake! Mana tahu ada yang berkenan dan terpaut di hati kan...? :)



COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com



Reading Time: