Showing posts with label Tempahan Kad Raya. Show all posts

Tempahan Design Kad Raya Dibuka!


Tempahan untuk design kad raya telah dibuka! Yeay!

Semua boleh, doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak vector pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil servis design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

**Customade atau full design, insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)